Ψάχνει Βασίλισσα για το Καρναβάλι ο Δήμος Ξάνθης μέσω… βιογραφικών! Που πρέπει να αποστείλετε αν ενδιαφέρεστε…

 

Τη Βασίλισσα του φετινού Καρναβαλιού αναζητά μέσω ανοιχτής πρόσκλησης το Κέντρο Πολιτισμού του δήμου Ξάνθης, προχωρώντας έτσι σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία. 

Όπως είναι γνωστό κάθε χρόνο ο δήμος ανακοινώνει τη Βασίλισσα του Καρναβαλιού, η οποία συνήθως μάλιστα λαμβάνει και ένα ιδιαίτερα σημαντικό χρηματικό ποσό για τη συμμετοχή της στις εκδηλώσεις.

Φέτος ωστόσο το Κέντρο Πολιτισμού καλεί τις υποψήφιες ενδιαφερόμενες να καταθέσουν βιογραφικό σημείωμα εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους για τη θέση της Βασίλισσας. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως “το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης προκειμένου να επιλέξει την Βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2018, καλεί όσες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην μεγάλη αυτή γιορτή, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους καταθέτοντας βιογραφικό και φωτογραφίες, από την Τετάρτη 17/1/2018 έως και Τετάρτη 24/1/2018 στο Τμήμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης. Πληροφορίες: Αριστέα Αλατά τηλ. 2541073640 (κωδ. 3)  e-mail: eventskpdx@gmail.com”.
Διάψευση από Τούνη 
Την ίδια στιγμή το γνωστό για τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικό σόου στον ΣΚΑΙ μοντέλο, Ιωάννη Τούνη, διέψευσε δημοσίευμα που την ήθελε να είναι η φετινή Βασίλισσα του Καρναβαλιού στην Ξάνθη.

 

Πηγή:  http://www.xanthinea.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here