Επέστρεψε ο “αρχηγός” Ηλιόπουλος στην Ξυλαγανή! Παραμένει και στο Ν. Σιδηροχώρι

Μια σημαντική προσθήκη μετά τις αρκετές αποχωρήσεις έκανε ο Ορφέας Ξυλαγανής αφού επιστρέφει στην ομάδα ο πρωην αρχηγός για χρόνια της ομάδας Στέλιος Ηλιόπουλος.

Ο Ηλιόπουλος που το καλοκαίρι βρέθηκε στο τεχνικό επιτελείο ως γυμναστής της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου δίπλα στον Σάκη Σκουλή, με την έλευση του Ζόραν Στοίνοβιτς στην ομάδα επέστρεψε και για λίγα παιχνίδια και ως πάικτης ώστε να θωρακίσει με την εμπειρία του την ευάλωτη άμυνα των περσινλων πρωταθλητών της ΕΠΣ Θράκης.

Πλέον ο 27χρονος παίκτης γυμναστής επιστρεφει στην ομάδα της Ξυλαγανής, κάνοντας μάλιστα ντεμπούτο στην πρεμιέρα του β’ γύρου, ενώ ταυτόχρονα θα παραμείνει θα συνεχίσει να σκεί και τα καθήκοντα του στην εγύμναση του Ν. Σιδηροχωρίου.

Ο Ηλιόπουλος είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής κ Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Μεγιστοποίηση αθλητικής απόδοσης και επίδοσης και αυτή την περίοδο είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ιδιο τμήμα με ειδίκευση στο τομέα της Εργοφυσιολογίας.

Για μια σχεδόν δεκαετία αγωνίζεται στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης, αρχικά ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός του Αστέρα Αιγείρου και για μια πενταετία ο Ορφέας Ξυλαγανής πάντα με τον διπλό ρόλο του γυμναστή, και  ποδοσφαιριστή.