Γ’ Εθνική: Την γλίτωσε από τον «προπονητοφάγο» Κετσιεμενίδη, τον «έφαγε» ο… Μπαχαρίδης

 

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής ο Μίλτος Δουλγέρης, μετά και τη νέα ήττα της ομάδας από την Δόξα Προσκυνητών του Νίκου Μπαχαρίδη την περασμένη Κυριακή.

Ο Σερραίος τεχνικός είχε αναλάβει το καλοκαίρι τον πρωταθλητή Μέγα Αλέξανδροκαι  μάλιστα είχε ένα πολύ καλό διάστημα μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου ανεβαίνοντας την βαθμολογία, ωστόσο έκτοτε μετρούσε ανεπιτυχή αποτελέσματα και πέντε συνεχόμενες ήττες που την έφεραν στην προτελευταία θέση με την υπόθεση παραμονή να έχει γίνει πλέον δύσκολη.

Πιθανότερος αντικαταστάτης του Μίλτου Δουλγέρη είναι ο Ηλίας Εγγονίδης που κατάγεται και από την ευρύτερη περιοχή και πέρυσι συνετέλεσε και αυτός στην άνοδο της Ελπίδας Σκουτάρεως, ενώ φέτος βρίσκεται στον πάγκο του ΑΟ Ψωμοτοπίου. Την ίδια ώρα παρελθόν αποτελεί ο τερματοφύλακας Χατζηδάκης που συμφώνησε ήδη με τον Τσικλητήρα Πύλου, αλλά και η δυναμη πυρός της ομάδας ο έμπειρος Σάκης Γκόγκας που οδεύει προς Ξηροπόταμο.

Πάντως σε Θρακιώτικα “στέκια” συζητείται ότι ο Δουλγέρης την γλίτωσε από τον “προπονητοφάγο” Κετσιεμενίδη τον Νοέμβρη μετα την ισοπαλία της Καρπερής με τον Άρη Αβάτου, αλλά τελικά την πλήρωσε από την Δόξα Προσκυνητών του Νίκου Μπαχαρίδη.