ΕΠΣ Θράκης: Επιστροφή “σπίτι” μέσω Πολυάνθου για τον “Άγγλο” από την Κρήτη Γιώργο Ροδουσάκη

 

“Σπίτι” του επιστρέφει μετά από ένα εξάμηνο στον Κομψάτο Πολυάνθου ο Κρητικός Γιώργος Ροδουσάκης.

Ο 38χρονος αστυνομικός από τα Χανιά που βρίσκεται στην Ροδόπη από το 2007, ήταν πρωταθλητής Β. Ελλάδας και πρωτος σκόρερ πέρισυ με την ομάδα της αστυνομικής διεύθυνσης Ροδόπης, επιστρέφει στον αγαπημένο του Ορφέα Ξυλαγανής ώστε να τον βοηθήσει είτε στην άμυνα, είτε στην επίθεση αφού πάιζει όπου του ζητηθεί από τους προπονητές. Στον Πολύανθο ήταν πάντως ο πρώτος σκόρερ με 5 τερματα αν και έπαιζε σέντερ μπακ σε κάποιους αγώνες και σε άλλους επίθεση!

Ξεκίνησε την καριέρα του στα 16 σαν στοπερ με την ιστορική Ιωνία 2000, ομάδα που νίκησε στο τελικό ερασιτεχνών προ εικοσαετίας την Δόξα Υφαντών με 2-1 και στην συνέχεια βρέθηκε Αγγλία για σπουδές στους υπολογιστές και έπαιξε για  3 χρόνια σε τοπικά του Λονδίνου στην Κόμι Κεμπιρ σαν δεξί χαφ και φορ.

Με την επιστροφή του στο πρωτάθλημα Χανίων στον Αστέρα Χαλέπας πήρε πρωτάθλημα με τον πρωην βοηθο του Πανθρακικού Τάκη Διακάκη που τον αποκαλούσε “English” και “Άγγλο” παρατσούκλι που τον ακολούθησε στα γήπεδα των Χανίων. Στην ΕΠΣ Θράκης αγωνίστηκε στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, στην Φιλία όπου πήρε πρωτάθλημα στην Β’ Κατηγορία και την επόμενη ήταν δευτεραθλητές  στην Α’ κατηγορία, στην Δόξα Γρατινης όπου με 16 τέρματα του ανέβασαν την ομάδα στην Α΄κατηγορία και πέρυσι ηταν στον Ορφέα Ξυλαγανής, όπου αν και στόπερ έβαλε 8 τέρματα.

Πλέον ο “‘Αγγλος” με την μεγάλη εμπειρία του και την αποτελεσματικότητα του στο γκολ, αναμένεται να βοηθήσει την δυσάρεστη εκπληξη του πρωταθλήματος ομάδα του Ορφέα Ξυλαγανής να πάρει τα πάνω της και να πλασαριστει στην πρώτη εξάδα και να αγωνιστεί στα πλέι οφ.