Γ’ Εθνική: Κυριάκος Κετσιεμενίδης ο… προπονητοφάγος! Κάθε αγωνιστική «τελειώνει» με τον Άρη Αβάτου και έναν αντίπαλο τεχνικό…

 

Ο Άρης Αβάτου συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά στα τελευταία του δύο παιχνίδια πέτυχε νίκες που οδήγησαν σε απολύσεις των αντίπαλων προπονητών.

Τόσο στο παιχνίδι με τον Αετό Ορφανού, αλλά και σε αυτό με τον Νέστο Χρυσούπολης ο Άρης Αβάτου νίκησε σε αμφότερα με σκορ 1-0 και μετά το τέλος τους απομακρύνθηκαν οι προπονητές και των δύο αντιπάλων.

Πριν τρεις εβδομάδες η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη έπαιρνε την πρώτη της νίκη  στη Γ’ Εθνική, ενάντια στον Αετό Ορφανού και μετά το τέλος του αγώνα ανακοινωνόταν η αποχώρηση του τότε προπονητή της καβαλιώτικης ομάδας Παντελή Στυλιανού που αντικατέστησε ο Δημήτρης Σίτσας.

Τελευταίο «θύμα» του κόουτς του Αβάτου ήταν ο συνάδελφος του Γιάννης Ισπυρλίδης που επίσης αποχώρησε από τον Νέστο Χρυσούπολης μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας στη Ξάνθη και ήδη ανέλαβε τους χρυσοπουλίτες ο Σάββας Καρυπίδης.

Λέτε να επιβεβαιωθεί η γνωστή «λαϊκή ρήση» που λέει «σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση» και την ερχόμενη Κυριακή στο παιχνίδι του Άρη με τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής και να κινδυνεύει η θέση του προπονητή της Σερραϊκής ομάδας Μίλτου Δουλγέρη ή θα σταματήσει εδώ το σερί;