Οι πανηγυρικές δηλώσεις του Χρήστου Νινιού για τις επιτυχίες της ΑΕ Κομοτηνής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

 

Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ΑΕ Κομοτηνής, αφού ο σύλλογος πανηγύρισε μέσα στον Δεκέμβριο κύπελλα και μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών που διεξήχθη στην Χαλκιδική.

Υπερήφανος για τα επιτεύγματα των αθλητών του παρουσιάστηκε, μιλώντας στην εφημερίδα “Χρόνος” της Κομοτηνής ο προπονητής του τμήματος άρσης βαρών της ΑΕΚ Χρήστος Νινιός.

«Ο αγώνας ήταν πάρα πολύ δύσκολος και είμαι περήφανος που είχαμε τις καλύτερες επιδόσεις μεταξύ των καλύτερων αθλητών όλης της χώρας. Ο Εμρέ αγωνιζόταν τραυματίας και κατάφερε μία πολύ καλή επίδοση, ενώ ο Χρήστος και Μαρία εκτός από τις διακρίσεις επιλέχθηκαν και στις εθνικές ομάδες», σχολίασε ο Νινιός.

Και πρόσθεσε: «Και οι τρεις πέτυχαν άθλους, το ίδιο και η ΑΕΚ ως ομάδα, γιατί βγήκαμε πρώτη ομάδα, αν και υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός από τον ιστορικό Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο και πολλοί άλλοι δυνατοί σύλλογοι. Οπότε πανεγήρυσα όσο δεν φαντάζεστε την επιτυχία».

Υπενθυμίζεται ότι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ο Χρήστος Τζουρτουκίγια κατετάγη πρώτος στην κατηγορία 77 κιλών στους παίδες και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος όπως και η Μαρία Καζαντζιάν, η οποία δεν άφησε κύπελλο στο διάβα της καθώς αναδείχθηκε πρώτη στις κορασίδες, στις νεανίδες και στην κατηγορία νέων γυναικών στην κατηγορία 48 κιλών. Τέλος, στην κατηγορία νέων ανδρών συμμετείχε ο Κιασήφ Εμρέ, στην κατηγορία νέων ανδρών στα 85 κιλά όπου σήκωσε 221 κιλά στο σύνολο και κατετάγη 8ος πανελληνίως, αν και αγωνιζόταν τραυματίας.