Super League: Έκλεισε κι επίσημα τον Ντιόγκο και περιμένει τον… Μαρκόφσκι ο Λεβαδειακός

 

Παίκτης του Λεβαδειακού θεωρείται από το βράδυ της Τετάρτης ο άλλοτε «Θρακιώτης» Ζορντάο Ντιόγκο, αφού ανακοινώθηκε κι επίσημα από τους Βοιωτούς, που περιμένουν πλέον με ανοιχτές αγκάλες τον επίσης άλλοτε «Θρακιώτη» Μάρκο Μαρκόφσκι.

Συγκεκριμένα όσον αφορά τον πρώην ποδοσφαιριστή της Κέρκυρας, αυτός έμεινε ελεύθερος από τους «Φαίακες» στις αρχές του μήνα και πλέον υπέγραψε για ενάμιση χρόνο στον Λεβαδειακό. Αυτή ήταν η δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του Λεβαδειακού, που πλέον μετράει όπως φαίνεται αντίστροφα και για την ανακοίνωση της τρίτης.

Αυτό γιατί, τα έχει βρει σε όλα προφορικά με τον πρώην στράικερ της Ξάνθης Μάρκο Μαρκόφσκι, που πριν μερικές ημέρες έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό, και αναμένεται την Πέμπτη η άφιξή του στην πόλη της Βοιωτίας για να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές οριστικά και να πέσουν οι… υπογραφές.

Η σχετική ανακοίνωση για τον Ντιόγκο αναφέρει:

«Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ντιόγκο Ζορντάο ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο».

Ο Ντιόγκο γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 1985 στη Λισαβόνα και ξεκίνησε την καριέρα του από την Αλβέρκα, μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη Καραγκάντο. Μετά, πήγε στην Αγγλία για τις Τσέλμσφορντ Σίτι, Λιούις, Άβελι, ακολούθησε η Ισλανδία και η Ρέικιαβικ και το 2010 ήλθε πρώτη φορά στην Ελλάδα και τις Σέρρες για λογαριασμό του Πανσερραϊκού.

Ακολούθησαν η Παναχαϊκή, ο Πανθρακικός, επέστρεψε στην Πορτογαλία για τη Σετούμπαλ κι από το 2014 ήταν μόνιμος κάτοικος του νησιού του Ιονίου. Είναι διεθνής με την εθνική του Σάο Τομέ ε Πρινσίπε.