Boxing Day και στο Σουφλί! Στο γήπεδο Χριστουγεννιάτικα η παλιά και νεα γενιά του Έβρου Σουφλίου

 

Την δική τους boxing day όπως στην Βρετανία είχαν δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων παλιοί και νέοι βολευμπολίστες του Έβρου Σουφλίου που έδωσαν ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι που μάλιστα κρίθηκε στο ται μπρεικ.

Συγκεκριμένα αναμετρήθηκαν αθλητές που αγωνίστηκαν στο παρελθόν με την φανέλα του Έβρου Σουφλίου, αλλά και τωρινοί αθλητές της ομάδας, έχοντας βστόσο αρκετές απουσίες.

Φια την ομάδα των παλιών απουσίαζαν αρκετοι με κυριότερους τους άλλοτε διεθνείς Σακη Μουστακίδη, Κώστα Δεληκώστα και τον Νίκο Μούχλια που βρίσκεται με την Εθνική παιδων στο Λουτρακι, εκεί όπου βρίσκονται και οι νεαροί διεθνείς Βαγγέλης Κεσούδης και Δημήτρη Μούχλιας.

Για την ιστορία οι νέοι επικράτησαν με 3-2 μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, αφού οι παλιοί μάλλον έφαγαν και ήπιαν λίγο περισσότερο αυτές τις ημέρες όπως είναι και λογικό.

ΠΑΛΙΟΙ ΕΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Δήμος Λαλαρης, Κων/νος Πατσιας, Σωκράτης Μόκαλης, Χρήστος Τσιαμήτας, Δημήτρης Μανιακας, Χρήστος Καψαλιάρης, Παναγιώτης Κουτσούλας, Δημήτρης Τιάκας

ΝΕΟΙ ΕΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Κων/νος Αλεξούδης, Γιάννης Κάβουρας, Παναγιώτης Κάλφας, Βασίλης Μούχλιας, Χαράλαμπος Παπαδημητρίου Ιάσονας Αλεξούδης