Super League: Το πρόγραμμα των αναπτυξιακών σε Κ20, Κ17 και Κ15 και οι διαιτητές στους αγώνες της Ξάνθης

 

Με πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα πρωταθλήματα υποδομών της Super League, αφού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο υπάρχει κανονική αγωνιστική δράση για όλα τα πρωταθλήματα υποδομών, στα οποία συμμετέχουν και οι ομάδες της Ξάνθης, με τις δύο να παίζουν Σάββατο και την άλλη να… «ρεπάρει».

Η Κ20 της Ξάνθης μετά την άδικη ήττα της περασμένης εβδομάδας στα Πηγάδια από τον ΠΑΟΚ, πλέον θέλει να επιστρέψει στις νίκες και το παιχνίδι του Σαββάτου στις 11:30 με την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας στο Αλκαζάρ φαντάζει η καλύτερη ευκαιρία για να γίνει αυτό, αφού οι Θεσσαλοί βρίσκονται στον… «πάτο» της βαθμολογίας, με μόλις 4 βαθμούς σε 11 παιχνίδια. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Βάιος Τσιτσανούδης, με βοηθούς τους Στάικο και Παραφέστα από την ΕΠΣ Λαρίσης.

Αναλυτικά και οι υπόλοιποι αγώνες της 14ης αγωνιστικής: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία, Πανιώνιος – Πλατανιάς, Παναιτωλικός – Ολυμπιακός, Ατρόμητος – Λεβαδειακός, Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΚ – Κέρκυρα

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η Κ17 του Κώστα Μπεδρελή μετά την επίδειξη δύναμης της περασμένης εβδομάδας επί της αδύναμης ομάδας της Κέρκυρας στα Πηγάδια, πλέον ταξιδεύει στη Λαμία, όπου το πρωί του Σαββάτου στις 10:00 θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα και θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ που κατέχει και να φτάσει σε μια ακόμα νίκη, που θα την διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και σε απόσταση ασφαλείας από την διώκτρια ομάδα του ΠΑΟΚ. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Στέφανος Ξηρογιάννης, με βοηθούς τους Παπαδημητρόπουλο και Τσώνη από την ΕΠΣ Βοιωτίας.

Αναλυτικά τα υπόλοιπα ματς της 13ης αγωνιστικής: Κέρκυρα – ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός – Λαμία, Ρεπό: Λάρισα

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ17 ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τέλος, η Κ15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη μετά την επιστροφή στις νίκες την περασμένη εβδομάδα, πλέον γεμίζει τις μπαταρίες της ενόψει της συνέχειας, αφού «ρεπάρει» βάσει του προγράμματος του πρωταθλήματος.

Ο άλλος αγώνας της 6ης αγωνιστικής: Κέρκυρα – ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα, Ρεπό: Ξάνθη

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ15 ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ