Μίλαν Ράσταβατς: «Δεν διαχειριστήκαμε καλά το ματς, κοιτάμε πλέον την επόμενη μέρα »

 

Ο Μίλαν Ράσταβατς, όπως ήταν αναμενόμενο, εμφανίστηκε πικραμένος από την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ, αλλά τόνισε πως όλοι στην Ξάνθη κοιτούν πλέον την επόμενη μέρα και το παιχνίδι με την Λάρισα.

Αρχικά ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ προσαρμόστηκε καλύτερα στο παιχνίδι από το ξεκίνημα του, σε αντίθεση με τη Ξάνθη που εμφάνισε προβλήματα, ενώ υποστήριξε πως ο Λουτσέσκου ήρθε καλά διαβασμένος ως αντίπαλος της παλιάς του ομάδας και την έκλεισε πολύ καλά. Στη συνέχεια ανέφερε πως οι παίκτες του και ο ίδιος δεν διαχειρίστηκαν καλά το παιχνίδι και έκαναν πολλά λάθη που τους ανάγκασε στην ήττα, για να κλείσει πάντως τη συνέντευξη τύπου λέγοντας πως συνεχίζουν πλέον και κοιτούν την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίλαν Ράσταβατς στη συνέντευξη τύπου:

«Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προσαρμόστηκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και την κατάσταση που επικρατούσε σε αυτόν, ενώ για εμάς ήταν πρόβλημα. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στον ρυθμό του παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ποιότητα, καλό προπονητή που μας ξέρει και αυτό ήταν το αδύναμο σημείο μας.

Διαχειρίστηκε καλύτερα το παιχνίδι, ενώ εμείς κάναμε πολλά λάθη και επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να επιβάλλει τον ρυθμό. Κάναμε ευκαιρίες για να αλλάξουμε το σκορ, αλλά δυστυχώς ήμασταν άτυχοι. Σε κάποιες φάσεις θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, κυρίως στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου. Μετά το δεύτερο γκολ ήταν δύσκολο για εμάς να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό ΠΑΟΚ.

Η ομάδα παίζει καλά έως τώρα, αλλά είναι μία δύσκολη στιγμή. Έχουμε νέους παίκτες, που έπαιξαν και σήμερα, αλλά ήταν δύσκολο να φτάσουμε το επίπεδο των παικτών του ΠΑΟΚ που είναι πολύ έμπειροι. Δεν είναι ευχάριστο για εμάς, αλλά συνεχίζουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here