Γ’ Εθνική: Κόντρα Προσκυνητών-Διδυμοτείχου, εντός ο Ορφέας Ξάνθης, εκτός Σιδηροχώρι και Άβατο (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με τους αγώνες της όγδοης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μετά τη διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας, με το πρόγραμμα να έχει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τον Α’ Όμιλο, όπου συμμετέχουν οι πέντε ομάδες της Θράκης.

Η Δόξα Προσκυνητών υποδέχεται την ΑΕ Διδυμοτείχου στο γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού Κομοτηνής, στο μοναδικό Θρακιώτικο ντέρμπι της αγωνιστικής ουσιαστικά, με τους Κομοτηναίους να θέλουν τη νίκη, ώστε να ξεφύγουν από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας, όπου ομολογουμένως άδικα βρίσκονται αν αναλογιστούμε την έως τώρα πορεία τους, ενώ από την άλλη οι Εβρίτες να κυνηγούν του πολύτιμο τρίποντο για να συνεχίσουν την εντυπωσιακή τους πορεία που κάνουν έως τώρα και να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Θυμηθείτε την αποστολή της Δόξας Προσκυνητών με ένα κλικ ΕΔΩ και την αποστολή της ΑΕ Διδυμοτείχου με ένα κλικ ΕΔΩ.

Από την άλλη η έτερη Θρακιώτικη ομάδα που εντυπωσιάζει με την έως τώρα πορεία της, ο Άρης Αβάτου, αυτή την εβδομάδα μεταβαίνει στον Ξηροπόταμο της Δράμας, με μοναδικό στόχο να πάρει το πρώτο του «διπλό» για φέτος, αλλά και γενικότερα στην Γ’ Εθνική, για να συνεχίσει τη καλή του πορεία και να παραμείνει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογικής κατάταξης. Θυμηθείτε την αποστολή του Κυριάκου Κετσιεμενίδη με ένα κλικ ΕΔΩ.

Η άλλη ομάδα της Ξάνθης, ο Ορφέας, μετά την ήττα της τελευταίας αγωνιστικής στο Ξανθιώτικο «ντέρμπι» του πρώτου γύρου, πλέον υποδέχεται τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Παραλιμνίου σε ένα πολύ δύσκολο ματς, και θέλει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, για να ξεφύγει από τις πέντε τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Θυμηθείτε την αποστολή του Μπάμπη Χατζημεστή με ένα κλικ ΕΔΩ.

Τέλος η ουραγός της βαθμολογίας, ομάδα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής και θα προσπαθήσει, να αποσπάσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, από μια ομάδα που παρά την βαθμολογική της συγκομιδή, έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, πόσο μάλλον όταν παίζει στην έδρα της.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής: Δόξα Προσκυνητών – ΑΕ Διδυμοτείχου, Ελπίδα Σκουτάρεως – Αετός Ορφανού, Καβάλα – Νέστος Χρυσούπολης, Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Άρης Αβάτου, Ορφέας Ξάνθης – Απόλλων Παραλιμνίου.

Όλοι οι αγώνες των ομάδων της Θράκης θα έχουν απευθείας κάλυψη λεπτό προς λεπτό από το ThrakiSportS.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ