Η 12χρονη Αλεξανδρουπολίτισσα που έγινε η πρώτη γυναίκα που κερδίζει αγώνες μοτοκρος στην Ελλάδα

 

Τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει να ακούμε ότι το γυναικείο φύλο διαπρέπει σε ανδροκρατούμενα αθλήματα. Αυτή τη φορά μια νεαρή Αλεξανδρουπολίτισσα, μόλις 12 (!) χρονών κέρδισε τη πρώτη θέση σε αγώνες Μότο Κρός.

Η Δέσποινα Μανδάνη οδηγεί από τα 7 της χρόνια motocross και είναι μέλος της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Έβρου και αποτελεί τη πρώτη γυναίκα Πανελληνίως που καταλαμβάνει τη πρώτη θέση σε τέτοιους αγώνες. Η ΛΕ.Μ.Ε κατέλαβε και τη δεύτερη θέση στους συγκεκριμένους αγώνες με τον αθλητή Στάυρο Βαγγελακάκη.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Λέσχης αναφέρει τα εξής:

«Για ΠΡΩΤΗ φορά στα Ελληνικά δεδομένα Γυναίκα Αθλήτρια Αγώνων MOTOCROSS Ανεβαίνει στην Πρώτη Θέση σε Επίσημο Αγώνα MOTOCROSS της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. σε ένα Ανδροκρατούμενο Άθλημα… η οποία είναι Αθλήτρια της Λέσχης μας ΛΕ.Μ.Ε…!!! Η ΜΑΝΔΑΝΗ ΔΈΣΠΟΙΝΑ.!! Την μεγάλη αυτή επιτυχία έρχεται να σφραγίσει και ο Δεύτερος στο βάθρο Αθλητής ο οποίος και αυτός είναι της Λέσχης.!!! Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ….!! Οι «Μικροί» ΜΕΓΆΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΘΛΗΤΈΣ πηγαίνουν πολύ καλά στο πρωτάθλημα του 2017 και μας κάνουν ΟΛΟΥΣ υπερήφανους… Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.. Μπράβο σε Εσάς και τους Γονείς σας.!!!

Το Δ.Σ. της Λέσχης». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here