Συμφώνησε για την τουρκική χορηγία στον Άρη ο Ξανθιώτης ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Νίκος Λάσκαρης

 

Εδώ και μέρες φημολογούνταν πως ο Ξανθιώτης μεγαλομέτοχος του Άρη Νίκος Λάσκαρης έχει έρθει σε συμφωνία με Τούρκους επενδυτές , ώστε να εισέλθουν στον μπασκετικό Αρη με χορηγίες και να δυναμώσει και πάλι ο άλλοτε αυτοκράτορας του μπάσκετ. 

Αυτό που μένει είναι να υπογραφούν τα συμφωνητικά , να γίνει μέλος στο Δ.Σ ο Τανιέλ Γιλμάζ, ο οποίος έχει δεσμευτεί ότι θα πετύχει εμπορικές και χορηγικές συνεργασίες με Τούρκικες εταιρίες.

Την Τετάρτη 29/11 θα γίνει και επίσημη αυτή η συνεργασία, καθώς αναμένεται να πέσουν  και οι υπογραφές. Ο Τανιέλ Γιλμάζ εκπροσωπεί την εταιρεία Storks , η οποία εμπορεύεται  πολύτιμους κοσμήματα,  αλλά και άλλες μεγάλες εταιρίες στην γειτονική μας χώρα.

Το όφελος του Αρη θα είναι διπλό. Πρώτα θα γίνει χορηγική διαφήμιση, ώστε να εισέλθουν στα ταμεία της ομάδας κάποια χρήματα, και μετά η εταιρία Storks, θα παράγει κοσμήματα με το εμπορικό σήμα της ομάδας που θα αποφέρει κέρδη από οποιαδήποτε πλευρά.

Ο Ξανθιώτης Νίκος Λάσκαρης φαίνεται ότι πέτυχε… χρυσό ώστε να μπορέσει να απαλλάξει τον Άρη να ξεπεράσει τα προβλήματα και να τον βάλει για τα καλά και πάλι στην ελίτ του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού μπάσκετ, παρά τα δικά του προσωπικά ζητήματα.