Η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Ξάνθης για τις τριήμερες εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια του ΑΟΞ

 

Ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο είναι αυτό που έρχεται σε λίγες μέρες, αφού κατά τη διάρκεια του θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις του Δήμου Ξάνθης για τον εορτασμό της 50ης επετείου του ΑΟΞ.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Ξάνθης, που επιβεβαιώνει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ThrakiSportS, ενημερώνει τους δημότες του για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ξάνθη για τον εορτασμό των 50 χρόνων του ΑΟΞ.

Εκδηλώσεις που, όπως ανέφερε και η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αλεξία Γκιρτζίκη στη συνέντευξή της στο ThrakiSportS, θα διαρκέσουν 3 ημέρες, από την ερχόμενη Παρασκευή έως και την Κυριακή 6-8 Οκτωβρίου και κατά τη διάρκεια τους θα υπάρχουν βραβεύσεις σημαντικών προσώπων, αλλά και έκθεση φωτογραφικού υλικού.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Ξάνθης:

Στην Ξάνθη την πόλη του πολιτισμού και του  αθλητισμού συμπληρώνεται φέτος μισός αιώνας από την ίδρυση του Α.Ο.Ξάνθης.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων διοργανώνεται από 6 έως 8 Οκτωβρίου 2017 έκθεση στην κεντρική πλατεία της πόλης μας με φωτογραφικό υλικό, που ενώνει το χθες με το σήμερα, με γεγονότα που καθόρισαν την πορεία του Α.Ο.Ξάνθης, ζωντανεύοντας σημαντικές στιγμές από την 50χρονη παρουσία της ομάδας μας στα αθλητικά δρώμενα.

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 13:00 σε ειδική εκδήλωση, παρουσία του κ. Χρήστου Πανόπουλου, πλήθους αθλητικών παραγόντων και Ξανθιωτών, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος θα τιμήσει παράγοντες και αθλητές που ο καθένας με την προσφορά του συνεισέφερε στην αθλητική ιδέα του Α.Ο.Ξάνθης.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 στο παλιό Γήπεδο Α.Ο.Ξ. με την διεξαγωγή φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ επίλεκτων παικτών του Α.Ο.Ξ. και της Εθνικής Ελλάδος.

Οι εκδηλώσεις έχουν ως στόχο να τιμήσουν την ομάδα της πόλης μας για την παρουσία της στα πανελλήνια πρωταθλήματα τα τελευταία 50 χρόνια και την προσφορά της στην προβολή της Ξάνθης στους τομείς του πολιτισμού και του αθλητισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here