ΕΠΣ Θράκης: Δεν μπορεί χωρίς… ΠΑΟΚ ο Σάκης Δανίδης και ντύνεται ξανά στα ασπρόμαυρα

 

Ο Σάκης Δανίδης είναι γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ. Πριν λίγες μέρες το ThrakiSportS είχε αποκαλύψει το διαζύγιό του με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, με την οποία ανέβηκε πέρυσι στην Γ’ Εθνική.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, δύο περιπτώσεις υπήρχαν. Η μία ήταν να κρεμάσει τα παπούτσια του, κάτι που είναι αλήθεια ότι σκέφθηκε σοβαρά.

Η άλλη ήταν να συνεχίσει να παίζει μπάλα στο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, συνεχίζοντας αυτό που τόσα χρόνια αγαπά και υπηρετεί.

Επέλεξε το δεύτερο και ομάδα δεν άργησε να βρει. Και αυτή φέρει τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ Κοσμίου, τα οποία άλλωστε έχει ξαναφορέσει στο παρελθόν.

Την ανακοίνωση έκανε αργά το βράδυ της Πέμπτης η ίδια η ομάδα του Κοσμίου, λίγες ώρες πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης.

Με τον τρόπο αυτό στο Κόσμιο πιστεύουν ότι θα καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο το κενό που άφησε η αποχώρηση του Αμέτ Ερκάν.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το ΔΣ του ΠΑΟΚ Κοσμιου εχει την χαρα να σας ανακοινώσει την επιστροφή του Σακη Δανιδη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ Κοσμιου. Διακαης πόθος του προπονητή μας κ. Αϊβάζη. Σάκη, σου ευχόμαστε καλη ποδοσφαιρική χρονια και να φορτώσεις με πολλα γκολ τα αντίπαλα δίχτυα».