Απέσυραν τις μηνύσεις που είχαν καταθέσει ο ένας στον άλλον Γκιρτζίκης και Γραμμένος

 

Τέλος έχει δοθεί στην δικαστική κόντρα που είχαν ανοίξει ο νυν και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος και Γιώργος Γκιρτζίκης καθώς όπως είχε προβλέψει το ThrakiSportS πριν δυο μήνες, απέσυραν και οι δύο τις μηνύσεις που είχαν καταθέσει ο ένας στον άλλον.

Ακριβώς δυο μήνες πριν, 28 Ιουλίου του 2017, το ThrakiSportS είχε δημοσίευμα για την αναβολή πήρε στο Πλημμελειοδικείο Σερρών η δίκη αναφορικά με την υπόθεση της μήνυσης του τότε υποψηφίου προέδρου της ΕΠΟ Ευάγγελου Γραμμένου κατά του πρώην προέδρου Γιώργου Γκιρτζίκη για συκοφαντική δυσφήμιση.

Την αναβολή είχε ζητήσει και λάβει η πλευρά του Ξανθιώτη παράγοντα, ο οποίος πάντως δεν είχε μείνει με σταυρωμένα χέρια καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, είχε καταθέσει και εκείνος μηνύσεις σε βάρος του Γραμμένου.

«Βέβαια, σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως επέρχεται συμβιβασμός,με τις δύο πλευρές να αποσύρουν τις μηνύσεις τους και να οδηγούνται σε εξωδικαστικό συμβιβασμό, κάτι που δεν αποκλείεται να δούμε και στην περίπτωσή αυτή», κατέληγε το προ διμήνου δημοσίευμα.

Όπως λοιπόν πληροφορείται το ThrakiSportS, αυτός ο συμβιβασμός επήλθε και έτσι η υπόθεση δεν θα συζητηθεί τελικά ποτέ στο ακροατήριο, αφού τόσο ο Γραμμένος απέσυρε την μήνυση κατά του Γκιρτζίκη όσο και ο Γκιρτζίκης αυτήν κατά του Γραμμένου.