Γ’ Εθνική: Δικαιώθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο η Δόξα Δράμας! Κανονικά το μπαράζ με την ΑΕ Καραϊσκάκης

 

Μπορεί η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ να είχε ματαιώσει το μπαράζ  (θυμηθείτε ΕΔΩ) για την κάλυψη της 18ης θέσης στη Football League, ωστόσο σήμερα Τρίτη προέκυψε ανατροπή δεδομένων.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τη Δόξα Δράμας, η οποία είχε προσφύγει κατά της απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ και πλέον το μπαράζ ανάμεσα στους Μαυραετούς και την ΑΕ Καραϊσκάκης θα γίνει κανονικά, με το νικητή να παίρνει την άνοδο και να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League.

Με την απόφαση αυτή η ΕΠΟ αποφάσισε το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της επόμενης σεζόν να διεξαχθεί με 18 και όχι 17 ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου αποφάσισε να δεχτεί τυπικά και κατ’ ουσίαν την προσφυγή του σωματείου Δόξα Δράμας.

Εξαφάνισε την προσβαλλομένη υπ΄ αριθμ. 2/28.8.2017 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, με την οποία ματαιώθηκε ο ορισθείς για τις 29.8.2017 με απόφαση της ΕΠΟ 23814/2017 της 25.8.2017 αγώνας κατάταξης μεταξύ της αιτούσας και της ΑΕ Καραϊσάκης, ώστε να διαταχθεί από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ άμεσα νέος αγώνας κατάταξης μεταξύ των ανωτέρω ομάδων, προκειμένου να καλυφθεί το υφιστάμενο κενό της 18ης θέσης της Β΄ Εθνικής”.