ΕΠΣ Έβρου: Για πρώτη φορά συμπαίκτες τα τρια αδέρφια Αλέξης, Ηλίας και Κώστας Στεφανίδης

 

Ένα σπάνιο γεγονός θα έχουμε φέτος στα γήπεδα της ΕΠΣ Έβρου και κυρίως σε αυτό της Δραγάνας όπου αγωνίζεται ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα στην ομάδα του Βασίλη Τσιομλεκίδη θα αγωνίζονται τα τρια αδέρφια, ο Αλέξης, ο Ηλίας και ο Κώστας Στεφανίδης,  με τους δυο τελευταίους να επιστρέφουν μετά από χρόνια στην ομάδα.

Ωστόσο αν και στους “γιατρούς” βρήκαν τον πορτιέρο Αλέξη οι τρεις τους ποτέ δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ στην ίδια ομάδα, από τα παιδικά τους χρόνια που όλοι μαζί αγωνίζονταν στην γειτονιά τους σαν συμπαίκτες.

Ο μικρότερος ο 27 χρονος πορτιέρο Αλέξης γεννημα θρέμμα της ομάδας, πλέον θα έχει παρέα εκτός από το σπίτι τον 31χρονο Ηλία που αγωνίζεται ως δεξί μπακ και επιστρέφει μετά από δυο χρόνια στον Ορέστη Ορεστιάδος, ενώ ο 30χρονος Κώστας, αγωνίζεται στις θέσεις του στόπερ και του αμυντικού χαφ και επιστρέφει μετά από 3 χρόνια από την Αθήνα στην ομάδα του Ιπποκράτη.

Ο Ηλίας ήταν για λίγο συμπαίκτης με τον Αλέξη τη σεζόν 10-11, όπως και με τον Κώστα τις σεζόν 12-13 και μισό γύρο το 13-14. Ο Αλέξης με τον Κώστα για πρώτη φορά θα είναι συμπαίκτες σε ομάδα.