ΕΠΣ Έβρου: Θρίλερ με την κάλυψη των δύο κενών θέσεων στην Α’ Κατηγορία μετά τις νέες αρνήσεις

 

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη σχετικά με την κάλυψη των κενών θέσεων που υπάρχουν στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου μετά τις νέες αρνήσεις που υπήρξαν από σωματεία να πάρουν τη θέση του Άλεξ που ανέστειλε την λειτουργία του αλλά και της ΠΑΕ Ριζίων που αν και πρωταθλήτρια του Βορείου Ομίλου της Α’ Κατηγορίας, προτίμησε να ξαναδηλώσει συμμετοχή στην Β’ Κατηγορία.

Η δευτεραθλήτρια του Βορείου Ομίλου, ο ΑΟ Νεοχωρίου που πριν τρία χρόνια είχε κατακτήσει και το Κύπελλο ΕΠΣ Έβρου, επίσης αρνήθηκε να ανέλθει στα μεγάλα σαλόνια, όπως άλλωστε είχε πράξει και πέρυσι που είχε κατακτήσει τον τίτλο. Κατόπιν αυτού, αποφασίστηκε να καλυφθούν οι δύο κενές θέσεις από τους δευτεραθλητές των δύο άλλων ομίλων.

Ήδη έχει ειδοποιηθεί η δευτεραθλήτρια του Νοτίου Ομίλου Νίκη Απαλού, της ακαδημίας του Παναγιώτη Λογαρά, που είχε τερματίσει πίσω από την πρωταθλήτρια ΠΑΕ Νίψας και αναμένεται η απάντησή της. Επίσης ειδοποιήθηκε ο δευτεραθλητής του κεντρικού ομίλου Ορφέας Σοφικού, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι με το άκουσμα της πρότασης υπήρξε αυτόματα και άρνηση.

Δεδομένου ότι αναζητείται τουλάχιστον μία ομάδα, θα αναζητηθούν οι τριταθλητές. Όμως και αυτή η αναζήτηση είναι δύσκολη. Στον βόρειο όμιλο την τρίτη θέση είχε κατακτήσει η ΠΑΕ Πενταλόφου που όμως όλα δείχνουν ότι διαλύεται ενώ στον κεντρικό όμιλο η Ένωση Κυανής Ασβεστάδων που επίσης όλα δείχνουν ότι θα αποσύρει την συμμετοχή από το πρωτάθλημα.

Ανεπίσημα λοιπόν έχει ενημερωθεί ο ΑΟ Μαΐστρου για το ενδεχόμενο να κληθεί να καλύψει αυτός το κενό που δημιουργείται στην Α’ Κατηγορία. Κατά συνέπεια, αυτήν την στιγμή είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να καλυφθούν και οι δύο θέσεις από δυο ομάδες της ευρύτερης περιοχής της Αλεξανδρούπολης, αν αποδεχθούν την πρόκληση η Νίκη Απαλού και ο ΑΟ Μαΐστρου.

Αν ωστόσο υπάρξει και από εδώ κάποια άρνηση, τότε δεν αποκλείεται να πάμε στους… τέταρτους στην αναζήτηση της κάλυψης των κενών θέσεων, για να συμπληρωθεί το παζλ της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου. Η ουσία είναι ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένα μικρό θρίλερ, που αναμένεται να ξεκαθαρίσει στην εβδομάδα, καθώς ακόμα τρέχουν ως τις 31 Αυγούστου οι δηλώσεις συμμετοχής.