Α2 Ανδρών: «Μπλοκ» του Πρωτοδικείου στην ετήσια διάρκεια της θητείας της διοίκησης που διόρισε στον ΑΟΟ

 

Μπορεί πριν λίγες ημέρες το ThrakiSportS να σας ενημέρωσε ότι ο Άκης Αρχοντίδης είναι ο νέος πρόεδρος του ΑΟ Ορεστιάδας, διαδεχόμενος τον Αθηνόδωρο Χατζηπαναγιώτου που δεν θα μετέχει στο νέο Δ.Σ., ωστόσο οφείλει να γίνει και μια απαραίτητη διόρθωση.

Η νέα διοίκηση που διορίστηκε από το Πρωτοδικείο Ορεστιάδας δεν θα έχει θητεία ενός χρόνου, όπως ήταν το σχετικό αίτημα της Γενικής Συνέλευσης και είχε διατυπωθεί και στην αίτηση προς το δικαστήριο, ώστε να τρέξει την ομάδα στο σύνολο της σεζόν 2017-2018.

Ο νόμος δεν επιτρέπει να διορίζονται για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα διοικήσεις Πρωτοδικείου και έτσι και η διοίκηση Αρχοντίδη θα έχει διάρκεια έξι μηνών, δηλαδή ως το τέλος του 2017. Μετά θα πρέπει να γίνουν εκλογές ή νέα αίτηση για να διοριστεί νέα διοίκηση Πρωτοδικείου.

Το πιθανότερο είναι βέβαια η ίδια διοίκηση να συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν και το καλοκαίρι του 2018 να διενεργηθούν οι κρίσιμες εκλογές για την επόμενη μέρα του συλλόγου. Μέχρι τότε, η νέα διοίκηση υπό τον Αρχοντίδη θα προσπαθήσει σε πρώτη φάση να συμμαζέψει τα οικονομικά ώστε να αποκατασταθεί το κύρος του ΑΟΟ, ενώ παράλληλα η έμφαση θα δοθεί στις ακαδημίες με στόχο την παραγωγή νέων ταλέντων που θα στελεχώσουν στο μέλλον και τη μεγάλη ομάδα.