Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ο Μίλαν Ψάλτου του Λεύκιππου και το γνωστό μοντέλο Χαρά Τσακίρη (+photos)

 

Ένα από τα πιο σημαντικά κοινωνικά γεγονότα της χρονιάς για την πόλη της Ξάνθης και συνολικά της Θράκης αποτελεί ο γάμος που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στα Άβδηρα και είχε έντονο αθλητικό χρώμα και μάλιστα πορτοκαλί.

Ο μπασκετμπολίστας και προπονητής των Ακαδημιών του Λεύκιππου Ξάνθης, Μίλαν Ψάλτου δέθηκε με τα δεσμά του γάμου με την Χαρά Τσακίρη, γνωστό μοντέλο με διεθνή καριέρα, η οποία ήταν ανάμεσα και στα άτομα που ξεκίνησαν το πρωτάθλημα μπάσκετ πολιτιστικών Συλλόγων Ξάνθης, που έχει γίνει πλέον θεσμός και διεξάγεται κάθε χρόνο.

Αμφότεροι άλλωστε έχουν έντονες… πολιτιστικές ανησυχίες, πέρα από τις αθλητικές. Υπενθυμίζεται ότι στις τελευταίες Θρακικές Λαογραφικές Γιορτές ο Μίλαν Ψάλτου είχε παρουσιάσει την ιστορία της Ξάνθης μέσα από μια έκθεση ζωγραφικής (θυμηθείτε το σχετικό ρεπορτάζ με ένα κλικ ΕΔΩ).

Η Χαρά Τσακίρη, με πολλές φωτογραφίσεις στο ενεργητικό της για την ιταλική Vogue, είχε φημολογηθεί και για Βασίλισσα του Καρναβαλιού στο παρελθόν ενώ είχε φωτογραφηθεί για το ThrakiSportS με στολή μπάσκετ, προμοτάροντας το τουρνουά των Πολιτιστικών Συλλόγων (θυμηθείτε το σχετικό φωτορεπορτάζ με ένα κλικ ΕΔΩ).

Μετά την τελετή ακολούθησε μεγάλο γλέντι, ενώ το παρόν έδωσαν αρκετοί άνθρωποι του αθλητισμού και ειδικά από τον χώρο του μπάσκετ. Άλλωστε το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα αγαπητό σε όλη την Θράκη λόγω και της φιλανθρωπικής τους δράσης και πολλοί ήταν εκείνοι που ήθελαν να ευχηθούν στον Μίλαν και την Χαρά βίον ανθόσπαρτον…