Με το… “ζόρι” παραμένει σε ομάδα λόγω μειωμένης απόδοσης ο αρχισκόρερ συλλόγου της Θράκης

 

Μια περίεργη κόντρα έχει ξεσπάσει σε ομάδα τοπικού πρωταθλήματος της Θράκης ανάμεσα στον πρώτο της σκόρερ και στην διοίκηση της ιστορικής ομάδας, η οποία έχει τίτλους και συμμετοχές παλιότερα σε Γ’ και Δ’ Εθνική.

Συγκεκριμένα ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος και παλιότερα και πρώτος αλλά με την φανέλα άλλης ομάδα, κατηγορείται από την διοίκηση της τωρινής του ομάδας για μειωμένη απόδοση και αδιαφορία στα τελευταία παιχνίδια. Ωστόσο αν και έχουν παράπονα, αντί να τον αφήσουν ελεύθερο, θέλουν την παραμονή του, ιδίως από την στιγμή που έμαθαν πως αυτός συμφώνησε με ομάδα που “πληρώνει” για τα δεδομένα του τοπικού πρωταθλήματος.

Δυστυχώς το φαινόμενο αυτό με την παράνομη παρακράτηση των δελτίων ελεύθερων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται αμισθί και δεν δίνουν οι παράγοντες των ομάδων ζητώντας χρήματα έχει γίνει συνήθεια. Βέβαια, δεν αποτελεί φαινόμενο μόνο της Θράκης αλλά και της υπόλοιπης χώρας, από την Μακεδονία μέχρι την Κρήτη, δείχνοντας την οικονομική ανέχεια που υπάρχει στους συλλόγους από την συνεχόμενη μείωση των επιχορηγήσεων σε αυτές και την κρίση που φυσιολογικά έχει πλήξει [άπαντες στην Ελλάδα.