Η ποδοσφαιρική Επανάσταση της κυρίας Προέδρου!

Η πρόεδρος των «Απαράδεκτων» Ξάνθης, που τυγχάνει και επαγγελματίας μοντέλο, αποφάσισε να κάνει ανήμερα της 25ης Μαρτίου την δική της Επανάσταση. Έβαλε τα αθλητικά της ρούχα, έγινε για λίγο… «ποδοσφαιρίστρια» και έδειξε με χάρη και στυλ στον φακό του thrakisports… «πώς μπαίνει το γκολ»!

Η Χαρά Τσακίρη (ή Hara Chak, όπως είναι γνωστή στους χώρους του μόντελινγκ), που συνεργάζεται με πρακτορεία μοντέλων του εξωτερικού και μόλις πρόσφατα έκανε φωτογράφιση για editorial που δημοσιεύθηκε στο ιταλικό «Vogue», ανέλαβε πριν 15 μήνες πρόεδρος των «Απαράδεκτων», στους οποίους όμως αξίζει να σημειωθεί ότι δραστηριοποιούνταν για πολλά χρόνια.

Ήδη έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα της σε έναν πολιτιστικό σύλλογο που ιδρύθηκε το 1995 και επί 18 χρόνια έχει συμμετοχή σε θεατρικά δρώμενα, αιμοδοσίες και όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις που διεξάγονται στην πόλη της Ξάνθης. Πλέον, έχοντας τέτοια προεδρίνα στο τιμόνι, προσπαθεί να διακριθεί και στον αθλητικό τομέα, όπου διοργανώνονται  αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ με την προϋπόθεση ότι οι φίλαθλοι πληρώνουν εισιτήρια που πηγαίνουν αμιγώς σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.
 
Πάντως, το ξεκίνημα δεν ήταν ιδανικό. Πέρυσι η ομάδα ποδοσφαίρου των «Απαράδεκτων» έχασε σε όλους τους αγώνες 5Χ5 του Πρωταθλήματος Πολιτιστικών Συλλόγων Ξάνθης εκτός από τον πρώτο, που όμως έμελλε να είναι απέναντι στους μετέπειτα πρωταθλητές! Καλύτερα πήγε το μπάσκετ των «Απαράδεκτων», οι… «Αίλουροι» όπως συνηθίζει να αποκαλεί τους παίκτες της η ίδια η Χαρά που εκτελεί και χρέη προπονήτριας στην ομάδα, αφού έφτασε πέρυσι μέχρι τον μεγάλο τελικό!
 
Στην φετινή σεζόν το πρωτάθλημα μπάσκετ των Πολιτιστικών Συλλόγων της Ξάνθης βρίσκεται σε εξέλιξη, πλησιάζοντας στην τελική του φάση. Τον τελευταίο μήνα ωστόσο είχε διακοπεί, καθώς όλοι οι σύλλογοι ασχολούνταν όπως είναι φυσιολογικό με την εκπροσώπησή τους στο καρναβάλι της περασμένης εβδομάδας. Αυτές τις ημέρες θα φύγουν από την Χαρά Τσακίρη και οι επίσημες προσκλήσεις προς τους λοιπούς συλλόγους για την συμμετοχή τους και στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, που αναμένεται να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.
 
Όπως καταλαβαίνετε, το thrakisports δεν μπορούσε να αφήσει ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία και φωτογράφισε την 32χρονη μηχανικό του Πολυτεχνείου Ξάνθης (αυτό είναι το κανονικό της επάγγελμα) σε γήπεδο ποδοσφαίρου, έτοιμη να πετύχει πολλά γκολ. Τα οποία δεν σκοράρει μόνο στα γήπεδα, αλλά όπως μαθαίνουμε, και στις καρδιές πολλών ανδρών. Το κακό είναι ότι η Χαρά συχνά μοιράζει… κόκκινες κάρτες στους απείθαρχους φιλάθλους που την… μαρκάρουν στενά. Αλλά όχι και στην ομάδα του thrakisports.
 
Δείτε λοιπόν την Hara Chak στην ανατρεπτική ποδοσφαιρική φωτογράφιση που έκανε αποκλειστικά για το thrakisports…