Σκέφτεται την αποχώρηση ο Ζήσης Βρύζας

Αυτή η εβδομάδα είναι καθοριστική σε ότι αφορά το θέμα της στελέχωσης της διοίκησης που θα προκύψει μετά την γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 2 Απρίλη.

Όπως είναι γνωστό στην γενική συνέλευση θέμα ημερήσιας διάταξης είναι και η εκλογή αιρετής διοίκησης. Θα είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα αποκτήσει αιρετή διοίκηση.

Τι θα κάνει ο Ζήσης Βρύζας; Σύμφωνα με πληροφορίες του paokrevolution, ο καβαλιώτης πρώην παίκτης της Ξάνθης δεν έχει ενημερωθεί ακόμη από την πλευρά Σαββίδη για το αν έχει παρθεί η απόφαση να συνεχίσει στην προεδρία. Αλλά και ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει  ακόμη αν εξυπηρετεί η παραμονή του.

Είναι δεδομένο πως ο Βρύζας πλέον δεν παίρνει αποφάσεις, ο Τσιστιακόφ είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και ουσιαστικά ο Βρύζας καλύπτει την θέση του προέδρου αλλά δεν έχει αρμοδιότητες. Έτσι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά με πρώτο και πιο πιθανό ο ίδιος ο Βρύζας να προκαλέσει τις εξελίξεις και να αποχωρήσει. 

Ο Τσιστιακόφ επιστρέφει τις επόμενες μέρες στην Θεσσαλονίκη, είναι  ο κυρίαρχος στα γραφεία της ΠΑΕ με τις ευλογίες Σαββίδη και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, λένε όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην Θεσσαλονίκη…