Αποθέωση Παυλή από την Original Ορεστιάδας

Ο Μιχάλης Παυλής έδωσε το παρών στην εκδήλωση για τα 21 χρόνια του club της Original 21 στην Ορεστιάδα. «Κάντε αυτό που πρέπει, είμαστε μαζί σας», του έλεγε ο κόσμος.

Ο νεαρός επιθετικός της Ένωσης ήταν το τιμώμενο πρόσωπο για τα 21 χρόνια του club της πόλης του Βορείου Έβρου. Ο Παυλής δέχθηκε την αποθέωση από περίπου 100 οπαδούς της ΑΕΚ, ακούγοντάς τους όλους με μεγάλη προσοχή.

«Είμαστε μαζί σας, κάντε αυτό που πρέπει», του έλεγαν συνεχώς οι οπαδοί της Ένωσης αναφέροντάς του να το μεταφέρει και στους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Αυτό που ζήτησε ο ποδοσφαιριστής από τον κόσμο που έδωσε το παρών είναι να συνεχίσει να είναι στο πλευρό της ομάδας και να την στηρίζει μέχρι το τέλος.

Ο Παυλής αποδέχθηκε την πρόσκληση, εκμεταλλευόμενος το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Λίνεν στους παίκτες του αυτό το σαββατοκύριακο, δεδομένης της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω της Εθνικής Ομάδας.

«Είμαι περήφανος που ανήκω σε αυτή την ομάδα. Νοιώθω ένας από εσάς και από μέσα μου φωνάζω ΑΕΚάρα! Χαίρομαι για τη νέα γενιά ΑΕΚτζήδων, που σε αυτές τις δύσκολες στιγμές παραμένουν δίπλα στην ΑΕΚ, πραγματικά 1.000 χιλιόμετρα μακριά. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστώ για την πρόσκληση», δήλωσε ο Μιχάλης Παυλής, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το «παρών» στον σύνδεσμο έδωσε και κόσμος από τις άλλες περιοχές της Θράκης αλλά και ευρύτερα της  Βορείου Ελλάδας και όχι μόνο μέλη του club της Ορεστιάδας.