ΕΠΣ Έβρου: Οι ευχές του Ορέστη Ορεστιάδα στον Λάκη Πατσά μετά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του

 

Τις ευχές ολόκληρης της οικογένειας του Ορέστη Ορεστιάδας, όλης της πόλης της Ορεστιάδας, αλλά και των ανθρώπων του ποδοσφαίρου ολόκληρου του νομού Έβρου να είναι περαστική η σοβαρή περιπέτεια της υγείας που περνάει και για την οποία ενημέρωσε ο ίδιος, εξέφρασε στον Λάκη Πατσά με ανακοίνωση της η ομάδα του Ορέστη.

Για όσους άλλωστε τον γνωρίζουν και είχαν την τύχη να τον παρακολουθήσουν αγωνιζόμενο, ο Λάκης Πατσάς «ήταν συνώνυμο του πάθους, της αγωνιστικότητας και της ψυχής μέσα στον αγωνιστικό χώρο», όπως επισημαίνει ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Πιτιακούδης στο evros-news.gr, καθώς είχε την τύχη να τον παρακολουθήσει και να τον καλύψει σε πολλά παιχνίδι με τον Ορέστη ως ανταποκριτής αθλητικών εφημερίδων στο ξεκίνημα της δημοσιογραφικής του καριέρας – και ιδιαίτερα στις… επικές «μάχες» στα γειτονικά ντέρμπι με την Α.Ε. Διδυμοτείχου.

Η ανακοίνωση του Ορέστη αναφέρει:

«ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΑΚΗ
Πληροφορηθέντες σήμερα (από τον ίδιο), για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας την οποία αντιμετώπισε με ψυχραιμία και δύναμη (στοιχεία άλλωστε που τον χαρακτηρίζουν) του ευχόμαστε ολόψυχα ολοκληρωτικά περαστικά. Μαζί με μας ας τον συντροφεύουν και οι ευχές ολόκληρης της οικογένειας του Ορέστη αλλά και όλων των φιλάθλων της περιοχής, αφού είναι αγαπητός σε όλους. Ως γνωστόν ο Λάκης Πατσάς γνωστή φυσιογνωμία στην κοινωνία της πόλης μας και ειδικά στα ποδοσφαιρικά δρώμενά της, υπήρξε για αρκετά χρόνια βασικό στέλεχος του Ορέστη, με εμφανίσεις που πάντα συζητούνταν για την τεχνική του, για τη δύναμή του και το πάθος του. Με τα χρώματα του Ορέστη αγωνίστηκε ως νεαρός (1966 – 1970) αλλά και ως άνδρας (1978 – 1982). Παρά το ότι αγωνιζόταν στο κέντρο, πέτυχε στην καριέρα του και μερικά πολύ όμορφα και σημαντικά τέρματα». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here