Super League: Παρέα με τον Νίκο Καραγεωργίου παρακολούθησε το πρώτο εν Ελλάδι φιλικό της Ξάνθης ο Πανόπουλος

 

Ο Χρήστος Πανόπουλος «ανέβηκε» στην Ξάνθη και παρακολούθησε δια ζώσης το φιλικό της ομάδας του με την Λάρισα, έχοντας ως παρέα του, φυσικά τον συνεργάτη του, αντιπρόεδρο και τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιάννη Παπαδημητρίου, αλλά και τον παλαίμαχο παίκτη και πρώην κόουτς του ΑΟΞ Νίκο Καραγεωργίου.

Ο Νίκος Καραγεωργίου μπορεί να μην είναι πια μέλος της ομάδας, αλλά η Ξάνθη είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για αυτόν, όντας παλαιότερα και παίκτης της, αλλά και ο πρώτος προπονητής που την «έβγαλε» στην Ευρώπη. Έτσι, δεδομένου πως αυτό το διάστημα δεν βρίσκεται σε κάποια άλλη ομάδα, ο καβαλιώτης προπονητής συχνά – πυκνά επισκέπτεται την πόλη της Ξάνθης.

Μια από αυτές τις φορές ήταν και το απόγευμα του Σαββάτου, που ήταν «παρών» και παρακολούθησε το φιλικό του ΑΟΞ με την Λάρισα.

Μάλιστα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού καθόταν δίπλα στον μεγαλομέτοχο της ομάδας Χρήστο Πανόπουλο, με τον οποίο φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη σχέση και αλληλοεκτίμηση. Άλλωστε ο Καραγεωργίου είχε παραβρεθεί αλλά και αναφερθεί ιδιαίτερα η παρουσία του και στην εκδήλωση τιμής που έγινε προς τον Χρήστο Πανόπουλο τον Μάρτιο.

Οι δύο άνδρες, όμως δεν αναλώθηκαν μονάχα στο να παρακολουθήσουν μαζί το παιχνίδι αλλά για αρκετή ώρα είχαν και κατ’ ιδίαν συζήτηση για διάφορα θέματα.

ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΟΞ ΣΤΑ 5Ο ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.