ΕΠΣ Θράκης: Δίδυμο έκπληξη … πατέρα – γιου για τον πάγκο του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου!

 

Μετά από μεγάλη αναζήτηση και παρέλαση ονομάτων όπως αυτά των Μπαχαρίδη, Γεμενετζή, Κλειτσιώτη, Καμενίδη μέχρι και Καζάκη για το κενό που άφησε στον πάγκο του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου η αποχώρηση του Σάββα Αιβάζη που επέστρεψε στο Κόσμιο, η διοίκηση της ομάδας δείχνει να βρήκε τον εκλεκτό της.

Μάλλον για την ακρίβεια το δίδυμο που θα βρίσκεται στο πάγκο της, αφού σε αυτόν θα βρίσκεται ο Γιώργος Βιόπουλος (φώτο δεξία) και ο γιος του Πέτρος (κεντρική φώτο), μέχρι το καλοκαίρι ποδοσφαιριστής της ομάδας και πλέον  της Δόξας Προσκυνητών.

Ο 57χρονος Γιώργος Βιόπουλος έχει διατελέσει προπονητής στην Σοβιετική Ένωση και στην Παχτακόρ, ενώ στην Ροδόπη βρισκόταν στον Πόντο Κομοτηνής, έχοντας για βοηθό τον γιο του όσο του επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του με τους Προσκυνητές. Μαζί τους ο στο επιτελείο της ομάδας σαν μασερ ο Κώστας Παρασκευόπουλος και η γυμνάστρα Ιωάννα Γιόβα.

Πάντως η διοίκηση του Ιάσμου μετά και την μεταγραφή – έκπληξη του πρωην πορτιερο Πανθρακικού, Κέρκυρας και Δόξας Προσκυνητών Γιώργου Βλαδιμηρίδη δείχνει να δραστηριοποιείται και να έχει κλεισμένες και άλλες περιπτώσεις από Ροδόπη, αλλά και από την γειτονική Ξάνθη.