ΕΠΣ Θράκης: «Μπαμ» κάτω από τα γκολπόστ για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου!

 

Σημαντική μεταγραφή για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, που αν και άργησε αρκετά στην κατάρτιση του φετινού του ρόστερ φαίνεται πως οι κινήσεις που κάνει είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και αναμένεται να κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Έτσι ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, μετά την περσινή σεζόν που έχασε στο νήμα την άνοδο στην Γ’ Εθνική, φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να κάνει τη διαφορά στο φετινό πρωτάθλημα και αν και άργησε κάπως στις μεταγραφές, φαίνεται ότι οι παίκτες που έρχονται είναι παίκτες που θα πρωταγωνιστήσουν, ενώ και το θέμα προπονητή φαίνεται πως έχει κλείσει και αναμένουμε τις ανακοινώσεις εν συντόμω…

Ένας από αυτούς και ο πρώην πορτιέρο της Δόξας Προσκυνητών Γιώργος Βλαδιμηρίδης, που μετακομίζει πίσω στην Κομοτηνή και παρά το ενδιαφέρον ομάδων της Γ’ Εθνικής της Θράκης γενικότερα, αποφάσισε να συμφωνήσει τελικά με την ομάδα του Ιάσμου.

Ο Βλαδιμηρίδης τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν με τη φανέλα της ομάδας νέων της Κέρκυρας, όπου έμενε κιόλας λόγω σπουδών, αφού είχε «περάσει» στη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων. Πλέον πήρε μεταγραφή για την αντίστοιχη σχολή στην Αλεξανδρούπολη, οπότε επιστρέφει στην Θράκη, και έτσι αποφάσισε να συνδυάσει πάλι αυτό το γεγονός, με το ποδόσφαιρο, συνεχίζοντας πλέον με τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου. Παλαιότερα εκτός από την Δόξα Προσκυνητών, αλλά και την ομάδα νέων της Κέρκυρας ο Βλαδιμηρίδης ήταν μέλος και των ακαδημιών του Πανθρακικού.