ΕΠΣ Ξάνθης: Σημαντικό μεταγραφικό χτύπημα από τον Ορφέα Ξάνθης για τον Ηρακλή Ζυγού

 

Σε μια ακόμα ιδιαίτερα σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Ηρακλής Ζυγού που απέκτησε τον μέχρι πρότινος μέσο του Ορφέα Ξάνθης, Παναγιώτη Μυγγίδη, ώστε να ενισχύσει τον χώρο του κέντρου της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ηρακλής Ζυγού έχει θέσει ως στόχο τη νέα σεζόν, να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και να προσπαθήσει για την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης και στα πλαίσια του σχεδιασμού της ενόψει της νέας σεζόν, η ομάδα προχώρησε και σε άλλη μια σημαντική μεταγραφή, αυτή του Παναγιώτη Μυγγίδη (δεξιά στη φωτό).

Ο Μυγγίδης, επί πολλά χρόνια παίκτης του Ορφέα Ξάνθης, και μέλος και της περσινής ομάδας του Μπάμπη Χατζημεστή που αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική, έρχεται για να προσθέσει εμπειρία, αλλά και περισσότερη ασφάλεια στον χώρο του κέντρου της ομάδας.

Βέβαια την περασμένη σεζόν, δεν πήρε τις συμμετοχές που ήθελε και τελικά μετά από συζήτηση με τον Μπάμπη Χατζημεστή οι δυο πλευρές αποφάσισαν να μην συνεχίσουν, προς το παρών τουλάχιστον, τη συνεργασία τους. Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας του Ζυγού, ήρθαν σε επαφή με τον παίκτη και τελικά τα βρήκαν σε όλα μαζί του, και ολοκληρώθηκε και επίσημα με την ανακοίνωση η μεταγραφή του στον Ηρακλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Ο Ηρακλής Νέου Ζυγού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μυγγίδη στην ομάδα μας».