ΕΠΣ Θράκης: Μετά από ένα χρόνο στην Θεσσαλονίκη επέστρεψε στην Θράκη ο Κώστας Γεμενετζής!

 

Στον Ροδόπη μετά από διάλειμμα ενός έτους επιστρέφει ο πρώην του Ιωνικού, Παναιγιάλειου, ΠΑΟ Ρουφ, ΠΑΕ Σαλαμίνας, Θεαγένη Θάσου, Κοσμίου, Προσκυνητών και Πανθρακικού  τα δύσκολα χρόνια της προηγούμενης δεκαετίας  Κώστας Γεμενετζής.

Ο πρωταθλητής με την Δόξα Προσκυνητών κατακτώντας την άνοδο στην Γ’ Εθνική Γεμενετζής μετά από ένα χρόνο στον Μακεδονικό Ασκού και στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Α κατηγορίας (δεύτερη κατηγορία) της ΕΠΣ Μακεδονίας επιστρέφει στον ΠΑΟΚ Κοσμίου την φανέλα του οποίου φόρεσε στο παρελθόν το οποίο θα έχει στις τάξεις του έναν από τους πιο έμπειρους και ικανούς μέσους της κατηγορίας. Ο Γεμενετζής ακόμα έχει αγωνιστεί σε Θεαγένη Θάσου και Ελπίδα Σαπών.

Η ανακοίνωση του Κοσμίου: Το ΔΣ του ΠΑΟΚ Κοσμίου είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την μεταγραφή του Κώστα Γεμενετζή. Παλιός γνώριμος της ομάδας και μια πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ μας. Οτι και να πούμε για ήθος και την ποδοσφαιρική αξία του Κώστα θα είναι πολύ λίγο. Καλώς ήρθες Κώστα στην οικογένειά του Κοσμίου και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.