Γ’ Εθνική: Τέλος από την Καβάλα ο πρώην του Σουφλίου και του Πανθρακικού Τάσος Φραγκούλης

 

Ένα χρόνο μετά την άφιξη του στον ΑΟ Καβάλας, ο Καβαλιώτης πρωην παίκτης του Πανθρακικού Τάσος Φραγκούλης φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον ΑΟΚ, και πιθανότατα θα παραμείνει στον Νομό Καβάλας, αλλά για λογαριασμό του Νέστου.

Ο Τάσος Φραγκούλης γεννημένος στις 25 Ιουλίου του 1995, στο Ερατεινό Καβάλας, είχε περάσει για μερικά χρόνια, και από τις ακαδημίες του Πανθρακικού, αλλά και από την επαγγελματική ομάδα της Κομοτηνής, με την οποία αγωνίστηκε μάλιστα και σε δύο ματς Κυπέλλου ενάντια στον ΟΦΗ, μετά από εισήγηση του τότε προπονητή της ομάδας Άκη Μάντζιου.

Μετά την αποχώρησή του από τους «πράσινους», ο Φραγκούλης πήρε το δρόμο για άλλη μια Θρακιώτικη ομάδα, και συγκεκριμένα τον Έβρο Σουφλίου, όπου έμεινε για μισό χρόνο, προτού αποχωρήσει για τον Νέστο Χρυσούπολης. Την περασμένη σεζόν ο Φραγκούλης αποχώρησε από την ομάδα της Χρυσούπολης με προορισμό τον ΑΟ Καβάλας, αλλά πλέον φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου της Καβαλιώτικης ομάδας, ενώ είναι πολύ πιθανή αφού αποχωρήσει και η επιστροφή του την προηγούμενη ομάδα του, τον Νέστο Χρυσούπολης, αν και ο νεοφώτιστος Αετός Ορφανού ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.