Β’ Εθνική: Γενέθλια στην Κω για τον Κουλουριώτη που ανέλαβε τον φιλόδοξο Ιπποκράτη

 

Τον άνθρωπο που θα οδηγήσει τον Ιπποκράτη Κω για πρώτη στα… μονοπάτια της Β’ εθνικής βρήκαν οι άνθρωποι της ομάδας της Δωδεκανήσου.

Ο γνωστός στην Θράκη Χάρης Κουλουριώτης, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την ΑΕ Κομοτηνής και είναι ο «εκλεκτός» του Ιπποκράτη, με τους ιθύνοντες τον σύλλογο να ποντάρουν αρκετά στις εμπειρίες που διαθέτει αν και μόλις 37 ετών.

Ο Κουλουριώτης που έχει σήμερα Τρίτη (18/7) τα γενέθλια του, το Σαββατοκύριακο βαπτίζει με την Κομοτηναία σύζυγό του Χριστίνα την κορούλα τους στην Αθήνα, οπότε η πρόσληψή του και επίσημα σε μια φιλόδοξη ομάδα όπως ο Ιπποκράτης με παίκτες όπως οι πρώην παίκτες του Αρη Αντώνης Ασημακόπουλος και Κώστας Χαρίσης είναι το καλύτερο δώρο για τον ίδιο.

Ο νέος προπονητής του Ιπποκράτη την περασμένη περίοδο ήταν στο πλευρό του επίσης προπονητή στην Θράκη Μιχάλη Κουταλιανού στον Αίολο Αστακού στην Α2 και πρόπερσι στο Ρέθυμνο, ενώ έχει βρεθεί και στο Λίβανο ως συνεργάτης του Γιώργου Κετσελίδη στην Champville.

Η ανακοίνωση των Κώων αναφέρει: «Η διοίκηση του ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΩ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον προπονητή ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΧΑΡΗ, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ και του ευχόμαστε καλή δύναμη.

Ταυτόχρονα θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον προπονητή μας για την χρονιά που έφυγε, κ. ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ ΜΙΧΑΛΗ τόσο για την συνεισφορά του στην άνοδο της ομάδας όσο και την πολύτιμη βοήθεια του στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία τόσο προσωπική όσο και επαγγελματική.

Ο Κουλουριώτης είναι γεννημένος στις 18 Ιουλίου 1980 και έχει επί σειρά ετών επιτυχημένη παρουσία τόσο στα ελληνικά γήπεδα, όσο και στο εξωτερικό. Ο Κουλουριώτης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τις ακαδημίες της ΑΕ Κομοτηνής και συνέχισε σε αυτές του Αστέρα Εξαρχείων και το 2004 μεταπήδησε στο Αιγάλεω, στο οποίο έμεινε μέχρι το 2009, φτάνοντας μέχρι την Α1. Έκτοτε μονιμοποιήθηκε στα μεγάλα σαλόνια. Από το 2009 μέχρι το 2013 ήταν στον Ηλυσιακό, δίπλα στους Στέργιο Κουφό, Βασίλη Φραγκιά, Κώστα Φλεβαράκη, Δημήτρη Παπανικολάου, Γιώργο Ζευγώλη και Δημήτρη Λιόγα, έχοντας στη συνέχεια ένα πέρασμα από τον Ίκαρο Χαλκίδας με προπονητή τον Γιώργο Καλαφατάκη. Από τον Δεκέμβριο του 2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2014 ήταν στον Λίβανο, ως βοηθός του Γιώργου Κετσελίδη στην Champville και στη συνέχεια ήταν στο πλευρό του μέχρι πρότινος προπονητή του Ρεθύμνου, Θανάση Σκουρτόπουλου.. Την τελευταία χρονιά εργάστηκε δίπλα στο Μιχάλη Κουταλιανό στον Αίολο Αστακού».