Α2 Ανδρών: Έκλεισε για πασαδόρο το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας η ΑΕ Κομοτηνής

 

Το μεγαλύτερο ταλέντο του Πήγασου Πολίχνης, που έχει αναδειχθεί δύο φορές πρωταθλητής με την εφηβική ομάδα και αποτελούσε στήριγμα και του ανδρικού τμήματος τις τελευταίες σεζόν, έκλεισε ως πασαδόρο για τη νέα σεζόν η ΑΕ Κομοτηνής σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS.

Ο λόγος για τον Γιώργο Χρηστάκο που πέρασε ως φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και θέλησε να αποφύγει τις πολλές μετακινήσεις Κομοτηνή – Θεσσαλονίκη για αγώνα, αναζητώντας μια ομάδα στην πόλη για να συνεχίσει παράλληλα με τις σπουδές του.

Ο Χρηστάκος ήταν ο αρχηγός του εφηβικού τμήματος του Πήγασου που κατέκτησε τον τίτλο και μάλιστα πριν από δυο μήνες, μετά τον τελικό, πέρα από την κούπα του πρωταθλητή ως αρχηγός σήκωσε και το βραβείο του mvp όλου του πρωταθλήματος αλλά φυσικά και του καλύτερου πασαδόρου (η φωτογραφία του greekvolley είναι από αυτήν την βράβευση).

Ο έφορος του τμήματος βόλεϊ της ΑΕ Κομοτηνής Τάσος Πετρίδης όταν πληροφορήθηκε την περίπτωσή του και έπειτα από εισήγηση του νέου τεχνικού Ηλία Κρεούζη προχώρησε με αστραπιαίες κινήσεις και εξασφάλισε το δελτίο του. Επίσημη ανακοίνωση αναμένεται τις επόμενες μέρες.