Γ’ Εθνική: Την προσεχή Πέμπτη η πρώτη προπόνηση της ΑΕ Διδυμοτείχου

 

Οι ομάδες της Γ’ Εθνικής ξεκινούν σιγά σιγά την προετοιμασία τους, παρά τις νεφελώδεις καταστάσεις που επικρατούν σχετικά με το επόμενο πρωτάθλημα, αφού ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ούτε πότε θα ξεκινήσει ούτε καν ποιες ομάδες επισήμως θα μετέχουν στον όμιλο.

Έτσι, μετά τους δυο συλλόγους της Ξάνθης, τον Ορφέα και τον Άρη Αβάτου που αρχίζουν σήμερα, σειρά παίρνει την προσεχή Πέμπτη η ΑΕ Διδυμοτείχου. Οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Έβρου έχουν ορίσει το απόγευμα της 20ης Ιουλίου ως ημερομηνία για την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, τον αγιασμό και την γνωριμία με τον νέο προπονητή Κρίστο Τελκίνσκι.

Την προηγούμενη εβδομάδα προχώρησαν σε δυο μεταγραφικές κινήσεις και μπαράζ ανανεώσεων παικτών, ενώ όπως έχει αναφέρει και το ThrakiSportS, το ρόστερ δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί αφού στην διάρκεια της προετοιμασίας θα δοκιμαστούν κάποιοι ακόμα παίκτες, δύο εκ των οποίων θα φέρει ο νέος τεχνικός από τη Βουλγαρία.

Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά τις ανακοινώσεις, δεν είναι σίγουρο ότι και όλοι οι παίκτες που «ανανεώθηκαν» θα παραμείνουν στην ομάδα, ούτε όμως είναι σίγουρο ότι και όλοι θα δώσουν το παρών στην πρώτη της Πέμπτης. Ο προπονητής έχει ζητήσει να έχει ιδία αντίληψη για όλους τους παίκτες και δεν αποκλείεται οι μετέπειτα εισηγήσεις του να αλλάξουν κάπως τα δεδομένα.