ΕΠΣ Θράκης: Πρώτη μεταγραφή – έκπληξη για τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής

 

Την φανέλα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και τα ποδοσφαιρικά παπούτσια θα ξαναφορέσει μετά από δυο χρόνια ο νεαρός γυμναστής και προπονητής Ανέστης Σπυριάδης.

Ο 29χρονος προπονητής των ακαδημιών του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και για τρία χρόνια του Ορφέα Ξυλαγανής θα βοηθήσει φέτος την ομάδα που θα προπονεί και φέτος ο Σάββας Ισαακίδης και σαν ποδοσφαιριστής με την εμπειρία του στον πρώτο χρόνο της στην Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Ο Σπυριάδης αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και στο παρελθόν αγωνίστηκε  στον Άρη Μαυροπηγής στην ΕΠΣ Κοζάνης, και κατόπιν αφού πέρασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ήταν τέσσερα χρόνια στον Αστερα Αιγείρου, ένα χρόνο στον Ορφέα Ξυλαγανής, στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του και πέρυσι για λίγο λόγω φόρτου εργασίας (σε ΠΑΟΚ και Προσκυνητές) στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.

Αυτή μάλιστα είναι η πρώτη μεταγραφή στην Α’ Κατηγορία στην σύντομη ιστορία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, αφού σε δυο χρόνια λειτουργίας έχει ισάριθμες ανόδους από την Γ’ στην Β’ και την Β’ στην Α’ ΕΠΣ Θράκης. 

Πέρυσι εκτός από την ακαδημία του ΠΑΟΚ ήταν γυμναστής και στην συνέχεια υπηρεσιακός προπονητής μετά την φυγή του Γιάννη Κλειτσιώτη στην Δόξα Προσκυνητών, πετυχαίνοντας μάλιστα την πρώτη ιστορική εκτός έδρας νίκη της ομάδας στην Αλεξάνδρεια επί του Μακεδονικού Φούφα, ομάδα της Πτολεμαίδας όπου και κατάγεται (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ).