Με διπλό ρόλο ο Χειμωνέτος στην Ορεστιάδα! Το απόγευμα για πεντάλ και το βράδυ ως… dj

 

Στα πλαίσια της προώθησης της ποδηλασίας και των οφελών της, ο Ρήσος Ορεστιάδας διοργανώνει αυτό το Σάββατο (15/7) στην πλατεία Δασίου εκδήλωση με σύνθημα  ‘’ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ = ΥΓΕΙΑ’’ και βασικό προσκεκλημένο τον ολυμπιονίκη του 2004 στην ποδηλασία Γιώργο Χειμωνέτο, τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή και πρωταθλητή Ευρώπης και 12 φορές πρωταθλητή Ελλάδος.

Μάλιστα ο Χειμωνέτος, που την περασμένη δεκαετία αποτέλεσε μεγάλο όνομα και έκανε καριέρα και στον χώρο του μόντελινγκ, έρχεται με διπλό ρόλο στον Βόρειο Έβρο.

Το απόγευμα θα συμμετάσχει στις ασκήσεις δεξιοτεχνίας με ποδήλατο για όλα τα παιδιά στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας (17.00) και ακολούθως θα λάβει μέρος στην ποδηλατοβόλτα στον γύρο της πόλης (εκκίνηση από κεντρική πλατεία-Κωνσταντινουπόλεως-Ελ. Βενιζέλου-Ζαρίφη-Βασ. Κωνσταντίνου-κεντρική πλατεία).

Το ενδιαφέρον είναι όμως ότι από τις 10:00 το βράδυ θα ακολουθήσει πάρτι με μουσική επιλεγμένη από τον Γιώργο Χειμωνέτο, ο οποίος θα αναλάβει ρόλο dj και θα βρεθεί στα decks του καλοκαιρινού Up Art.

«Καλούμε όλους του πολίτες της πόλης μας, άνδρες, γυναίκες, παιδιά να πάρουν τοποδήλατο τους και να συμμετέχουν σε αυτήν την γιορτή του ποδηλάτου με την στήριξη του Γεώργιου Χειμωνέτου που έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στην πόλη μας», επισημαίνει ο Ρήσος Ορεστιάδας.