Γ’ Εθνική: Παραμένει στους Προσκυνητές ελέω σπουδών στην Κομοτηνή ο Δραμινός Μιχάλης Δημητριάδης

 

Αν και είχε βρεθεί πολύ κοντά στην επιστροφή του μετά από 4 περίπου χρόνια στην Δράμα ο αμυντικός της Δόξας Προσκυνητών Μιχάλης Δημητριάδης αποφάσισε τελικά να παραμείνει στην ομάδα της Ροδόπης για μια ακόμη χρονιά.

Συγκεκριμένα ο 22χρονος Δραμινός αμυντικός που ταλαιπωρείται και από έναν τραυματισμό, αν και ήταν κοντά σε συμφωνία με τον πρωταθλητή ΕΠΣ Δράμας Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου, τελικά αποφάσισε να παραμείνει στην Κομοτηνή, αφού έχει ακόμη μια χρονιά στο Πανεπιστήμιο, οπότε τα δρομολόγια Δράμα – Κομοτηνή θα άφηναν πίσω τις σπουδές του.

Ο Δημητριάδης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Δόξας Δράμας και αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός όσο και ως δεξιός πλάγιος αμυντικός. Με τον ερχομό του στην Κομοτηνή λόγω σπουδών εντάχθηκε στις ακαδημίες του Πανθρακικού, ενώ στο παρελθόν είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον ξένων σκάουτερ και το 2013 είχε υπογράψει στη γερμανική Άλεν, αλλά έναν χρόνο μετά επέστρεψε στον Πανθρακικό. Κατόπιν συνέχισε στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και από εκεί στους Προσκυνητές.

Στα υπόλοιπα νέα της ομάδας ο προπονητής της ομάδας Νίκος Μπαχαρίδης ψάχνει την στελέχωση του ρόστερ με ένα δεύτερο πορτιέρο δίπλα στον Περτσά, ενώ μιλά και με παίκτες εκτός Ροδόπης ώστε στις αρχές Αυγούστου που ξεκινά η προετοιμασία να έχει συμπληρωθεί μεγάλο ποσοστό του ρόστερ.