ΕΠΣ Θράκης: Τρεις ιστορικές ομάδες επιστρέφουν στα γήπεδα και δηλώνουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα

 

Τρεις ιστορικές ομάδες, προερχόμενες πρωτίστως από μειονοτικά χωριά, οι οποίες είχαν αποσυρθεί από το προσκήνιο, επιστρέφουν στα γήπεδα και δηλώνουν κατά πάσα πιθανότητα συμμετοχή στα προσεχή πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης.

Αυτό αναφέρει τουλάχιστον η εφημερίδα «Περισκόπιο» του Χασάν Χουσεΐν, που έχει καλές πηγές στα ποδοσφαιρικά δρώμενα στον χώρο της μειονότητας. Όπως αναφέρει, η Ένωση Ασωμάτων που είχε αποσυρθεί από το περσινό πρωτάθλημα, η Νεολαία Αλανότοπου που είχε αποχωρήσει πρόπερσι αλλά και το Αστέρι Κομοτηνής επιστρέφουν στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Ειδικά το Αστέρι Κομοτηνής, ομάδα που ιδρύθηκε το 1996, κατεβαίνει στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Θράκης μετά από απουσία επτά ετών αφού είχε αποσυρθεί στις αρχές της δεκαετίας και συγκεκριμένα το 2010. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα έχει πρόεδρο τον Φικρέτ Χούσκογλου, τέως ποδοσφαιριστή της ομάδας που πλαισιώνεται και από άλλους συμπαίκτες και παλαιούς διοικητικούς παράγοντες της ομάδας.

Η φωτογραφία, επίσης από το «Περισκόπιο», προέρχεται από έναν από τους τελευταίους αγώνες που είχε δώσει το Αστέρι Κομοτηνής πριν την διάλυσή του, κατά σύμπτωση με την Ένωση Ασωμάτων που επίσης φέρεται να επιστρέφει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης. Υπενθυμίζεται ότι ανάλογα με το πόσες ομάδες θα επιστρέψουν, θα αποφασιστεί αν θα θεσπιστεί τη νέα σεζόν Γ’ Κατηγορία.