Γ’ Εθνική: Πρώτη φορά στο πάγκο σαν πρώτος προπονητής και “διπλό” επί των συμπατριωτών του για τον Ανέστη Σπυριάδη

 

Αποστολή στην Αλεξάνδρεια: Κώστας Καραγιάννης

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Δόξα Προσκυνητών επί του Μακεδονικού Φούφα έχοντας στον πάγκο ως υπηρεσιακό προπονητή τον Ανέστη Σπυριάδη που αντικατέστησε τον Γιάννη Κλειτσίωτη που παραιτήθηκε.

Ο Σπυριάδης, που εκτός από γυμναστής στην Δόξα από τον Δεκέμβριο, είναι και υπεύθυνος ακαδημιών στον ΠΑΟΚ Κομοτηνης, έστησε σωστά τακτικά την ομάδα και έχοντας βέβαια και την τύχη στο πρώτο μέρος με τον τεχνικό διευθυντή της Δόξας Δημήτρη Παγωνίδη να του δίνει τις πολύτιμες συμβουλές του όποτε χρειαζόταν, πέτυχε μεγάλη νικη στο ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής.

Στο “πηγαδάκι” που στήθηκε μετά τον αγώνα, αφού δεν έγινε συνέντευξη τύπου, μίλησε στο ThrakiSportS και στάθηκε αρχικά στις δύσκολες συνθηκες που επικρατούσαν στο παιχνίδι και επηρεασαν τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.

Για το παιχνίδι ανεφερε οτι οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρωτο μέρος η Δόξα χάρη στον εκπληκτικο Πέρτσα κράτησε το μηδέν, ενω από τα μέσα του δευτερου μέρους λόγω της μεγαλης κόπωσης των γηπεδούχων οι Προσκυνητές κυριάρχησουν και ήταν ζήτημα χρόνου το τέρμα που πετυχε τελικά στο τέλος ο Βάσκος, με την αποβολή στο τελευταίο δεκάλεπτο να διευκολύνει ακόμα περισσότερο για την θετική έμβαση του αγώνα.

Στο αξιοσημείωτο της συνάντησης είναι ότι η πρωτη νίκη του Σπυριάδη επιτεύχθηκε επί μια ομάδας απου εδρεύει στην περιοχή της Πτολεμαίδας, από όπου κατάγεται και ο νεαρός τεχνικός της Δόξας.