Super League: Νίκη Πανιωνίου στην επιστροφή Σιώπη στη Ν. Σμύρνη ως αντιπάλου του «νιόπαντρου» Παπαγεωργίου

 

Σε ένα φιλικό ματς που ούτως ή άλως το αγωνιστικό σκέλος θα περνούσε σε δεύτερη μοίρα, αλλά και για έναν λόγο παραπάνω από τη στιγμή που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ο Πανιώνιος παρουσιάστηκε εμφανώς πιο έτοιμος από τον Ολυμπιακό του Μανώλη Σιώπη στη Νέα Σμύρνη και πήρε τη νίκη 2-1.

Τα γκολ της νίκης για τους «κυανέρυθρους» πέτυχαν οι Γεσίλ (15′) και Λάμπρου (59), ενώ ενδιάμεσα (19′) ο Ανσαριφάρντ είχε ισοφαρίσει για τους πρωταθλητές -χωρίς να πανηγυρίσει κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Oι «κυανέρυθροι» στους οποίους οι πρωην της Ξάνθης, ο νιόπαντρος Θανάσης Παπαγεωργίου, και ο Βασίλης Πατσατσόγλου αγωνίστηκαν στο από το 65′ της αναμέτρησης, έπιασαν ένα αρκετά καλό για την εποχή επίπεδο απόδοσης και έδειξαν να πλησιάζουν τον απαραίτητο βαθμό ετοιμότητας για το πρώτο ματς στον Β’ προκριματικό γύρο του Europa League στις 13 Ιουλίου. Ο Ολυμπιακός προβλημάτισε με την εμφάνισή του με τον Σιώπη να αγωνίζεται από την αρχή της επανάληψης.

Όσον αφορά στην εξέλιξη του αγώνα, παρά το γεγονός πως η ζέστη ήταν αφόρητη ακόμη και αυτή την ώρα, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και να αποζημιώσουν τους περίπου 2000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο για να βοηθήσουν την οικογένεια του μικρού Βαγγέλη Ελευθεριάδη, ο οποίος θα ταξιδέψει με την οικογένειά του στις ΗΠΑ για να συνεχίσει τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.