ΕΠΣ Θράκης: Προς απόσυρση της συμμετοχής από το πρωτάθλημα η ιστορικότερη ομάδα

 

Δύσκολο καλοκαίρι όπως και πέρυσι φαίνεται ότι θα ζήσουν και φέτος στον ιστορικό Αστέρα Αιγείρου, αφού φαίνεται πως η ομάδα που πριν μια δεκαετία πρωταγωνιστούσε στην ΕΠΣ Θράκης δύσκολα θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας με τα τωρινά δεδομένα.

Η ομάδα του Αστέρα Αιγείρου, η ποιο παλιά ενεργή ομάδα της ΕΠΣ Θράκης (η άλλη, η Σάλπη δεν υπάρχει πλεον) ζει μια από τις χειρότερες περιόδους αν όχι την χειρότερη, αφού τα χρόνια της Δ’ Εθνικής, των πρωταθλημάτων κυρίως την δεκαετία του 90 και κυπέλλων δείχνει να έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Προάγγελος ήταν η αποχώρηση του προπονητή της ομάδας Φώτη Κωνσταντινίδη (Θυμηθείτε ΕΔΩ), των Ρόιδου, Θωμά που έχουν κλείσει σε άλλη ομάδα και αρκετών άλλων παικτών, ενώ υπήρχαν  και φήμες με την λήξη του πρωταθλήματος περί αποχώρησης της ομάδας του Αστέρα από το πρωτάθλημα, κάτι που αποφεύχθη πέρυσι στο παραπέντε. Τις φήμες επιβεβαίωσε και το μέλος της διοίκησης Ανδρέας Γρηγοριάδης μέσω ανάρτησης στο σελίδα της ομάδας περί αποχώρησης, ωστόσο ακόμα δεν εστάλη έγγραφο απόσυρσης στην ΕΠΣ Θράκης.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Γρηγοριάδη:  «Μετά από πολλές προσπάθειες να μαζέψω όσους ενδιαφέρονται για το μέλλον τις ομάδος έμεινε μόνο προσπάθεια. Θα πω τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή την στιγμή. 1 χρειάζεται συντηρητής Γηπέδου να ποτίζει και να κουρεύει το γήπεδο, να καθαρίσει τα αποδυτήρια μετά από κάθε αγώνα, να φτιάχνονται συχνά γραμμές γηπέδου για να παίζουν τα παιδιά μπάλα, να πηγαίνει κάθε φορά που υπάρχει προπόνηση κάποιος να δίνει ρούχα προπόνησης και μετά να τα μαζεύει, να τα πλένει, να τα απλώσει για να στεγνώσουν.

Και όλα αυτά πρέπει να γίνουν τζάμπα χωρίς να πληρωθεί κάποιος. Επίσης για να τρέξει κάποιος την ομάδα του Αστέρα Αιγείρου πρέπει να βγει στους δρόμους, να χτυπήσει πόρτες, να πουλήσει ημερολόγια, κάρτες διάρκειας, να βρει χορηγούς αξίας 6500€. Εαν δεν βρεθούν αυτά τα χρήματα δεν μπορεί να κατέβει η ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα. Με λίγα λόγια ανακοινώνω την αποχώρηση του Αστέρα από το πρωτάθλημα και θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που πρόσφεραν ότι μπορούσε ο καθένας κάθε χρόνο για να παίξει η ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα. Όποιος ενδιαφέρεται και μπορεί να βρει τα χρήματα και ανθρώπους που θα μπορούν να είναι τζάμπα στο γήπεδο και να κάνουν όλα αυτά που ανέφερα ας με πάρει τηλέφωνο στο 6973033301. Καλή σταδιοδρομία σε όλους τους παίκτες μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας».