Υβριστικά μηνύματα σε βάρος της Πηγής Δεβετζή από «Ντανούλες» επειδή άσκησε κριτική στον Αγγελόπουλο

Η ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή ήταν καλεσμένη στο «Πανόραμα Survivor» το απόγευμα της Πέμπτης και σχολιάζοντας τον Γιώργο Αγγελόπουλο, βρήκε τελικά τον… μπελά της. Γιατί είπε ότι θα πρέπει να προσέξει λίγο το fair play του και αυτό προκάλεσε τις αντιδράσεις των θαυμαστριών κυρίως και θαυμαστών του Ντάνου. 

«Δεν τον ήξερα. Στο αγωνιστικό κομμάτι είναι πολύ γρήγορος. Μου θύμισε λίγο τον Λάμπρο Χούτο γιατί είναι και αυτός ποδοσφαιριστής. Νομίζω ότι τον βοηθάει ότι δεν είναι τόσο ψηλός. Έχει μία προσωπικότητα που θέλει πάντα να κερδίζει, το δείχνει αυτό. Θέλω να δουλέψει το fair play του. Αυτό θα του έλεγα. Ο καθένας έχει την προσωπικότητα του. Είναι μαχητικός πολύ. Φαίνεται ότι θέλει συνέχεια να κερδίζει. Εμένα δεν μου αρέσει αυτός ο φανατισμός από την αρχή…Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό!», είπε, μεταξύ άλλων, η ολυμπιονίκης.

Οι δηλώσεις της για τον Ντάνο φάνηκε ότι ενόχλησαν τις φανατικές θαυμάστριες του Σκιαθίτη «Survivor». Η Πηγή Δεβετζή αποκάλυψε ότι μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, δέχτηκε υβριστικά μηνύματα από τις «Ντανούλες», όπως χαρακτηριστικά είπε. «Θέλω να πάω να σπουδάσω ψυχολόγος και ψυχίατρος! Ξαφνικά έλαβα μηνύματα από κάτι κοριτσάκια που με βρίζανε! Δεν ξέρω, είπα εγώ κάτι κατά του Αγγελόπουλου; Είπα ότι είναι ο καλύτερος αγωνιστικά και αυτό φαίνεται! Και αξίζει το παιδί. Δεν είπα κάτι αρνητικό; Γιατί βρε Ντανούλες, γιατί; Τι να σας πω, μιλάμε για βρισίδια! Χαλαρώστε Ντανούλες», δήλωσε η Πηγή Δεβετζή.