Για τον μικρό Βαγγέλη το πρώτο φιλικό της σεζόν επί ελληνικού εδάφους ανάμεσα στην πρώην και τη νυν ομάδα του Σιώπη

 

Το πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους θα δώσει το βράδυ ο πρωταθλητής Ολυμπιακός που προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και θα αντιμετωπίσει στις 21.00 το βράδυ τον επίσης ευρωπαίο Πανιώνιο που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Europa League.

Με άλλα λόγια θα έχουμε την πρώην και τη νυν ομάδα του Μανώλη Σιώπη. Όμως δεν είναι μόνο το αγωνιστικό ενδιαφέρον, αλλά είναι και η ιδιαίτερη σημασία του αγώνα, καθώς είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα με όλα τα έσοδα να προσφέρονται στην οικογένεια του μικρού Βαγγέλη από τον Β. Έβρο, ο οποίος είναι 5 ετών και εδώ και 3 χρόνια δίνει τη δική του μάχη για την ζωή. Το ποσό θα δοθεί στην οικογένειά του για τα έξοδα της θεραπείας και για τη διαμονή των γονιών του στις ΗΠΑ.

Ο Μπέσνικ Χάσι επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές για τον φιλικό αγώνα, ανάμεσά τους και τον Μανώλη Σιώπη αλλά και τους τέσσερις που δεν μετείχαν στην προετοιμασία στο Ζέεφελντ, δηλαδή οι Ανσαριφάρντ, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι και Μπεν. Οι υπόλοιποι είναι οι: Ανδρούτσος, Μποτία, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτας, Γιαννιώτης, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Ρισβάνης, Ρομαό, Σεμπά, Ζντιέλαρ και όπως είπαμε ο Μανώλης Σιώπης, ενώ αίσθηση προκαλεί η ανακοίνωση του Ταχτσίδη που ακόμα όμως δεν έχει ενσωματωθεί στην ομάδα.