Την κόρη του αείμνηστου Εβρίτη δημοσιογράφου Γιάννη Ξενάκη προσέλαβε η ΠΑΕ ΑΕΚ

 

Στο τμήμα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν (2017/18) θα εργάζεται η κόρη του Γιάννη Ξενάκη, όπως ανακοίνωσαν οι “κιτρινόμαυροι” κατά την εκδήλωση παρουσίασης της καμπάνιας, την Πέμπτη (29/6).

Η Ζέφη Ξενάκη, η οποία ήταν παρούσα στην εκδήλωση, θα εργάζεται στην αίθουσα “Γιάννη Ξενάκης”, η οποία έχει πάρει το όνομά της στη μνήμη του πατέρα της που κάλυπτε επί σειρά ετών το ρεπορτάζ της ΑΕΚ και ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2015.

Ο Γιάννης Ξενάκης, με καταγωγή από τη Σαμοθράκη που πάντα μνημόνευε και διαφήμιζε σε όλον τον κόσμο, κάλυπτε επί χρόνια το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, κυρίως για την Ελευθεροτυπία, πιο πολύ όμως είχε κατακτήσει τους πάντες με την ευγένεια και την ηθική του.

Μόνη αξιέπαινη μπορεί να χαρακτηριστεί η κίνηση της ΠΑΕ ΑΕΚ που σπεύδει να αποκαταστήσει επαγγελματικά ένα νέο κορίτσι, στη μνήμη ενός ανθρώπου που πρόσφερε πολλά με την γραφίδα του στον κιτρινόμαυρο σύλλογο. Στην φωτογραφία η Ζέφη Ξενάκη δίπλα από την φωτογραφία του πατέρα της, στην αίθουσα “Γιάννης Ξενάκης” των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέας Δημάτος σχολίασε στο facebook: