Super League: Oι τρεις παίκτες του ΑΟΞ που έληξαν τα συμβόλαιά τους και δεν ανακοινώθηκε ούτε ανανέωση ούτε αποχώρηση

 

Η ομάδα της Ξάνθης, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο μας έχει συνηθίσει σε πλήρως οργανωμένες κινήσεις κάθε καλοκαίρι. Έτσι και φέτος, αρχικά ξεκίνησε με τις αποδεσμεύσεις, συνέχισε με τις ανανεώσεις για να πάρουν σειρά οι νέες μεταγραφές. Τι γίνεται όμως με τρεις παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έληξαν την Παρασκευή 30 Ιουνίου και ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση ανανέωσής τους ή αποχαιρετισμού;

Ο λόγος για τρία βασικά στελέχη της ομάδας και πέρσι, αλλά και τις δύο προηγούμενες χρονιές, και για τους οποίους, ενώ σύμφωνα με την αρκετά έγκυρη ιστοσελίδα transfermarkt λήγουν τα συμβόλαια τους αυτό το καλοκαίρι, από την ΠΑΕ δεν φαίνεται να έχει υπάρξει κάποια επίσημη κίνηση για την ανανέωση του συμβολαίου τους, ή τουλάχιστον αν έχει γίνει δεν έχει καρποφορήσει, αν κρίνει κανείς ότι δεν έχει «ανέβει» κάποια ανακοίνωση για την ανανέωση, όπως συνέβη με τους Κώστα Φλίσκα ή Άντριαν Λουσέρο.

Ο πρώτος εξ’αυτών και ίσως αυτός που ξεχώρισε περισσότερο απ’όλους τη χρονιά που μας πέρασε, είναι ο Θοδωρής Βασιλακάκης. Ο Ημαθιώτης μέσος βρίσκεται 8 χρόνια στην πόλη της Ξάνθης, αλλά προς το παρών το μέλλον του βρίσκεται στον αέρα, είτε με δική του απόφαση, είτε με απόφαση του συλλόγου. Ο δεύτερος είναι ο δεύτερος αρχηγός της ομάδας, δεξιός οπισθοφύλακας Μάκης Μπαξεβανίδης, ενώ ο τρίτος είναι ο κεντρικός αμυντικός και στυλοβάτης της αμυντικής γραμμής του ΑΟΞ, τα τελευταία χρόνια, Χρήστος Λισγάρας.