ΕΠΣ Έβρου: Πρεμιέρα με το δεξί και… δύο τριάρες για την Φουρτούνα Αλεξανδρούπολης

 

Στο καλοκαιρινό τουρνουά 8×8 του Lifepark όπου παίρνουν μέρος γνωστοί παίκτες όπως ο Δημήτρης Σιώπης, Γιάννης Φυσέκης Μιχάλης Φλώρος, Σταύρος Τσορματζίδης, Γιάννης Γωνιάδης και άλλοι ποδοσφαιριστές του Έβρου, έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο της η Φορτούνα Αλεξανδρούπολης.

Πρόκειται για τον πρώτο αυτοοργανωμένο αθλητικό σύλλογο της Θράκης που εμφανίστηκε πριν από μερικούς μήνες στο προσκήνιο με κεντρικό του σύνθημα την ανυπακοή και μάλιστα έχει προαναγγείλει κάθοδο στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα της Φουρτούνας δήλωσε λοιπόν συμμετοχή στο μαζί με άλλες 25 ομάδες στο 10ο καλοκαιρινό τουρνουά 8χ8 και πέτυχε μάλιστα και την πρώτη της νίκη στο δεύτερο παιχνίδι της στη  διοργάνωση. Συμμετεχει στον ομιλο με τον Αστέρας Ραχούλας, Σουρακλες, Castigos, Φλαμίνγκο, και Κουκουρούκου United.

Η μέχρι τώρα παρουσία της κρίνεται από τους ιθύνοντες της ομάδας άκρως ενθαρρυντική. Στο πρώτο ματς του τουρνουά γνώρισε μεν την ήττα, αλλά πέτυχε τρία τέρματα (δεχόμενη όμως τέσσερα), ξεσηκώνοντας την κερκίδα.

Στο δεύτερο ματς με την Koukouroukou United αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, αφυπνίστηκε και με τέρματα των Ματσούκα, Χασιμίδη και Μπαξεβάνη νίκησε με 3-1 κατακτώντας τους πρώτους τρεις βαθμούς της νίκης.