ΕΠΣ Ξάνθης: Νικητής και πρωταθλητής ο Άρης Αβάτου σε ένα ματς που τα είχε όλα στην Θαλασσιά

 

Ο Άρης Αβάτου πίεσε από νωρίς ψηλά θέλοντας να καθαρίσει το παιχνίδι, και στάθηκε τυχερός αφού μετά απο μια εκτέλεση φάουλ στο 4ο λεπτό, ο Κουτσούμπας πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Δανδανόπουλο για το 0-1. Η Αναγέννηση Θαλασσιάς προσπάθησε να απαντήσει γρήγορα όμως τη κεφαλιά του Χριστοφορίδη μπλοκαρε ο Αμουτζάκης.

Στο 19ο λεπτό ήρθε η επόμενη μεγάλη φάση του αγώνα και ανήκε πάλι στο Άβατο. Ο Πασχαλάκης σέντραρε απο τα δεξιά, με τον Γκέκα να παίρνει μια κεφαλιά και την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι. Μετά το τέρμα ο Άρης δεν πτοήθηκε και στο 32ο λεπτό βρήκε τον τρόπο να φτάσει πάλι σε μια τελική, με τον Χαριτίδη να κάνει το μπάσιμο από τα αριστερά, να περνάει τον αντίπαλο αμυντικό, αλλά το σουτ του να καταλήγει ψηλά άουτ. Λιγο πριν την ανάπαυλα ο Ευθυμιάδης έκανε ένα δυνατό σουτ, με τη μπάλα, όμως να καταλήγει άουτ.

Στην επανάληψη η πρώτη φάση του αγώνα δεν ήταν θετική, αφού στο 54ο λεπτό δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα, όταν μετά από ένα φάουλ στο χώρο του κέντρου ο Γιάννης Βασιλειάδης της Θαλασσιάς και ο Χρήστος Πασχαλάκης αντάλλαξαν κάποια λόγια και προκλήθηκε φασαρία μεταξύ των παικτών. Τελικά η κατάσταση ξέφυγε με τους δύο παίκτες να πιάνονται και στα χέρια, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων να χωρίζονται και τον διαιτητή στη συνέχεια να αποβάλλει αμφότερους, δείχνοντας τους το δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Ο Άρης έριξε την χαριστική βολή στην Αναγέννηση στο 67′, όταν ο Γκέκας κέρδισε ένα πέναλτι, με τον Χαριτίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να νικάει τον Δανδανόπουλο για το 0-2. Ο Άρης έκανε άλλη μια ευκαιρία στο 74′ με τον Χαριτίδη, μετά την ωραία αλλαγή της μπάλας από τον Δεσύλλα. Από εκεί και έπειτε ο χρόνος κυλούσε αντίστροφα και για τις δύο ομάδες, και ειδικότερα για τους φιλοξενούμενους.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (Γιάννης Αποστολίδης): Δανδανόπουλος, Βασιλειάδης, Μπάτζιος Π (59′ Μαντζαρίδης)., Βουλγαρίδης, Μυλωνάς, Τουργαΐδης Κ. (78′ Δελητζόγλου), Γιαννακούδης (68′ Τουργαΐδης Σ.), Κωτίδης, Χριστοφορίδης, Καζάκης, Σαρηγιαννίδης.

ΆΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Κούτρας (70′ Βασιλειάδης Ι.), Μπουνταγκίδης, Κουτσούμπας, Παπαδιώτης, Σουκρήογλού, Πασχαλάκης, Δεσύλλας, Γκέκας, Χαριτίδης (80′ Βασιλειάδης Γ.), Ευθυμιάδης (60′ Ταχτσίδης).

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΠΛΕΪ ΟΦ ΚΑΙ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ