100 ημέρες από την τελευταία παράσταση του Πανθρακικού! Τί κάνει σήμερα η ενδεκάδα του «κύκνειου άσματος» στις Σέρρες…

 

Στις ΗΠΑ όλοι ασχολούνται το τελευταίο διήμερο με την συμπλήρωση 100 ημερών του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία, ωστόσο δυο μέρες μετά την οκρωμοσία του είχαμε και το τλευταίο ματς του Πανθρακικού στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ήταν 22 Ιανουαρίου όταν η αρμάδα του Κώστα Βασιλακάκη κατάφερνε να επιστρέψει αλώβητη από τις Σέρρες, εκεί όπου ο Άρης την περασμένη Κυριακή μάλλον άφησε τις τελευταίες του ελπίδες για άνοδο στην Super League.

Συνεπώς, σήμερα Τρίτη συμπληρώνονται 100 ημέρες  από εκείνο το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του Πανθρακικού στην Football League με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, με την ομάδα να διαλύεται στη συνέχεια λόγω οικονομικών προβλημάτων και να δηλώνει την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα.

Με αυτήν την αφορμή το ThrakiSportS αναζήτησε τι κάνουν σήμερα οι παίκτες της τελευταίας ενδεκάδας που χρησιμοποίησε ο τότε προπονητής της ομάδας Κώστας Βασιλακάκης και η οποία απαρτιζόταν από τους εξής: Γκαραβέλης, Πολίμος, Κάρδαρης, Μπουγαΐδης, Πετρούσης, Πλέγας, Γαβριηλίδης, Ρουσσάκης (63′ Φουρκάν), Μήλιος, Ζιγκερίδης (80‘  Κωστίκος), Κυριαλάνης (61‘  Μπεκατώρος).

Πάμε να δούμε που βρίσκονται οι παίκτες που έπαιξαν στο τελευταίο παιχνίδι του Πανθρακικού μετά από 100 ημέρες:

ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΚΑΡΑΒΕΛΗΣ: Ο πρώην τερματοφύλακας του Πανθρακικού αγωνιζόταν δανεικός από την Ξάνθη και μετά τη διάλυση του Πανθρακικού συνεχίζει δανεικός στο πρωτάθλημα της Football League και στον Παναιγιάλειο.

ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΜΟΣ: Στην Πάτρα βρίσκεται ο 21χρονος μπακ και στην Παναχαϊκή, η οποία αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στη Football League.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΔΑΡΗΣ: Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στον Άγιο Ιερόθεο αγωνίζεται ο 24χρονος μεσοαμυντικός.

ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΜΠΟΥΓΑΪΔΗΣ: Ο πρώην αμυντικός του Πανθρακικού αγωνίζεται στον Κισσαμικό και το πρωτάθλημα της Football League.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΣΗΣ: Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς αγωνίζεται πλέον ο 24χρονος αμυντικός και βρίσκεται κοντά στην άνοδο στη Football League.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΕΓΑΣ: Ο 20χρονος μέσος επέστρεψε στον Ολυμπιακό και στην Κ20 της ομάδας του Πειραιά, από την οποία είχε έρθει δανεικός στην ομάδα της Κομοτηνής και με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα νέων της Super League.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ: Στον Πανσερραϊκό και το πρωτάθλημα της Football League αγωνίζεται ο 24χρονος μέσος, την ομάδα απέναντι στην οποία έκλεισε την παρουσία του στα επαγγελματικά πρωταθλήματα ο Πανθρακικός.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ: Στην Κρήτη και τον Ερμή Ζωνιανών συνεχίζει την καριέρα του ο 21χρονος αμυντικός.

ΝΙΚΟΣ ΜΗΛΙΟΣ: Στον Αιγινιακό και το πρωτάθλημα της Football League συνεχίζει να αγωνίζεται ο 22χρονος μέσος.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΖΥΓΚΕΡΙΔΗΣ: Στην ΑΕ Καραϊσκάκης και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής συνεχίζει την καριέρα του ο 22χρονος επιθετικός

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΥΡΙΑΛΑΝΗΣ: Στην Κ20 του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο 17χρονος μπακ χαφ.

ΑΧΜΕΤ ΦΟΥΡΚΑΝ: Ο μόνος που δεν έφυγε από το Νομό Ροδόπης, καθώς συνεχίζει με τη Δόξα Προσκυνητών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΣΤΙΚΟΣ: Στην Πύδνα Κίτρους που αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική βρίσκεται ο 19 χρονος πρώην μέσος του Πανθρακικού

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΣ: Ακόμα ένας πρώην παίκτης του Πανθρακικού που αγωνίζεται στην ΑΕ Καραϊσκάκης και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΟ «ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ» ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ