Super League: Νίκησε την Βέροια για «πάρτη» του Λουτσέσκου η Ξάνθη!

 

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησε τον Ραζβάν Λουτσέσκου η Ξάνθη, στο τελευταίο παιχνίδι του Ρουμάνου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας. Οι Θρακιώτες νίκησαν εύκολα με 3-0 την υποβιβασμένη Βέροια στα Πηγάδια την Κυριακή (30/4), κλείνοντας με θετικό πρόσημο τη χρονιά.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στα 90 λεπτά και έφτασαν δικαιότατα στη νίκη. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα και μοιραία ηττήθηκαν. Στο 20’ ο Γιουνές με σουτ εντός περιοχής έκανε το 1-0 ενώ λίγο αργότερα είχε και δοκάρι.

Ωστόσο, στο 45’ ο Τυνήσιος από σκόρερ έγινε δημιουργός, καθώς πάσαρε στον Σολτάνι, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0. Η Ξάνθη ήταν ανώτερη και στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε ευκαιρίες και τελικά σημείωσε και τρίτο τέρμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιουνές στο 75’. Αυτό ήταν το γκολ νούμερο 19 για τον φορ της ακριτικής ομάδας, ο οποίος ολοκλήρωσε τη χρονιά τρία γκολ πίσω από τον πρώτο σκόρερ Μάρκους Μπεργκ.

 

ΞΑΝΘΗ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Ορφανίδης, Φλίσκας, Σβάρνας, Σιλά, Λουσέρο (68′ Ντε Λούκας), Μεχία, Σολτάνι, Βασιλακάκης (68′ Λάζιτς), Τριάδης (69′ Ορφανίδης), Γιουνές

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Τερζής): Σαφαρίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Σισοκό, Ράδης, Γκαέλ, Δόρης, Λινάρδος, Μίλιεβιτς, Νύκταρης (59′ Ζυγκερίδης), Χάτζι (74′ Ασιγμπά), Κωνσταντινίδης (59′ Μαυρίας)